BRACO 3317 Napisano Septembar 29, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu ispravnu plocu sa 386 procesorom na 33MHz, pa ako nekom treba... Nisam probao Win 7 na njoj, ali DOS 5.1 je lepo radio... Imam i ja jednu 286 na 25mhz al nemam win 7 na floppy-u 5,25-incha a ni na 3,5 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 29, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bez zezanja, iskoriste to ljudi. Moj drugar je od jedne takve ploce napravio programator za ves masinu - napisao program u masincu koji preko IO portova ukljucuje kad sta treba unutra. Radi bez problema vec godinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3317 Napisano Septembar 29, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne perem vesh , imas kakvu drugu ideju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Bez zezanja, iskoriste to ljudi. Moj drugar je od jedne takve ploce napravio programator za ves masinu - napisao program u masincu koji preko IO portova ukljucuje kad sta treba unutra. Radi bez problema vec godinama... Sta bi tek napravio da mu ja dam 486 i CPU 200MHz. ;D Mozda Space Shutle. ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu te stare komponente da sacuvam i da ih ubace samnom u grob,pa kad neko iskopa za hiljadu godina da misli kako su nekada na zemlji zivjela "inteligentna" bica. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...