Yoghi 52 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve bikere, od novog im kolege. Ja sam Miki, 33 god, Bgd, Vrachar i vozim belu Afriku RD 04 '90. Kupio je ima 5 meseci, presh'o oko 7000km, svuda i svukuda i vratio se zziv i zdrav. Vidjali ste me po gradu i shire i proshle godine na belom transalpu, pa rek'o da se i ja ubacim medj' vas, na nagovor mnogih bikera. Pa reko' kad je tako, neka bude tako i dobro ja vama doshao. Marka kolegu po bajku i komshiju upoznah pre oko 3 meseca i razmenili telefone na ulici, pa kad me je okren'o u subotu, ja pomislih super neka vozznja, kad ono... samo shto mi fon nije isp'o iz ruke. Jeb'ga Mare snimamo, pa ako budemo sreccnog oka, javljamo. Ti se drzzi, a ostaloj ekipi na forumu veliki Pozdrav:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan nosi mi se bjela boja...... pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yoghi 52 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na dobrodoshlici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yoghi 52 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E da, shta znachi ovo "muva" kategorija? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,to ti je pocetnicki status,sto vise budes bivao aktivniji na sajtu i postavljao vise postova,status ce ti rasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hello & Welcome !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel013 0 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrsac-Pavlis Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan to znaci da ce svi da te muvaju ! Des miki, pozdrav od bivsheg komsije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao komso dragi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Yoghi i dobrodošao ;D ;D ;D jesam se sa tobom upoznao u Nemanjinoj pre 10tak dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yoghi 52 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, da sa mnom ;D Pozdrav i tebi i hvala na dobrodoshlici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yoghi 52 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu ovim putem vas sve pozdravljam i zahvalim na toplim rechima dobrodoshlice :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...