Miljan 28 Napisano Septembar 26, 2010 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan skidao sam blatobran,nosio na farbanje estetsko,kociono crevo mi je cesalo o gumu i pokidalo se... e sad nastaje novi problem,crevo sam nabavio slicno,pasuje,ali sada kocnica nikako nece da gura ulje? radi se o ninji 636 2005,kaze mi majstor da je mozda crkla rucka? meni nije jasno sta tu moze da crkne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Septembar 26, 2010 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedno pitanje.da li mora da ide tu fabricko crevo pa zbog toga nece da gura ulje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mora da gura ulje ako je bila rucica ok ranije,samo izluftiraj vazduh iz sistema i mora da nagura,a rucuca nemoze da "crkne" moze al se to retko desava da cilindar kocioni bude istrosen,uglavnom odu gumice,samo izluftiraj i mora biti dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Otvori onu posudu kod ručice, dospi glicerin i onda pumpaj dok ti ne pukne ruka i onda još malo. Ja sam na kawu mjenjao kočiona crjeva i bilo je WTF šta je s ovim kočionim cilindrom, poslje jedno desetak minuta osjetila se malo razlika i poslje još par minuta ručica je imala hod možda 1cm što je otprilike onako kako i treba. Al zato poslje nisam mogao 2 sata da uzmem hemijsku u ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Septembar 27, 2010 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan odakle mi glicerin ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan odakle mi glicerin ? glicerin=AT ulje=kočiona tečnost=ulje za kočnice Ne znam gdje bi mogao da ga nadješ, možda na benzinskoj pumpi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Septembar 27, 2010 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam ulje,sad samo u 2 idem da pokupim novo crevo pa cemo videti sta ce ispasti od svega toga )) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan a glicerin imaš u svim apotekama - mislim da je bočica oko 40 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Septembar 27, 2010 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan 1.isprazni se posudica sa uljem 2.odvrne se "sisak" gore na rucici,i poveze se crevom tankim do sprica i izvlaci se ulje svo iz sistema.(moze i na donjem sisku) 3.odvrne se "sisak" dole na klestima 4.uzme se spric napuni se uljem,nabije se neko crevo na spric,pa se poveze na donji sisak na klestima i ubrizgava se ulje(gornji sisak je odvrnut) 5.puni se sve dok ne pocne da curi na gornjem sisku. 6.zavrne se sisak i puni se i dalje od dole dok se ne napuni posudica koja se nalazi gore. BEZ DRUKANJA I BILO CEGA DOBIJA SE POTPUNO ISPRAVNA KOCNICA. Danas mi je jedan covek objasnio,namestio sam kocnicu za manje od 10 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Excelent, pošto moram da promjenim šajbe na svim crjevima, a mrzilo me jer sam znao kakvo me maltretiranje čeka. A sad otiđi do onog prvog majstora i pitaj ga koliko košta da ti napravi to što je "crkla" ručka, znatiželja me izjeda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Septembar 28, 2010 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan pitao sam ga jos juce,70e polovna,preko 150 nova... a rekao sam mu sta sam uradio,rekao je da se toga nije setio. i on mi je majstor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan pitao sam ga jos juce,70e polovna,preko 150 nova... a rekao sam mu sta sam uradio,rekao je da se toga nije setio. i on mi je majstor.. On je trgovac i to dobar, novi glavni kočioni cilindar je 250 Dolara+poštarina iz amerike A i da su ti pustile gumice kočionog cilindra, što nije nešto nevjerovatno mada je mlad motor, set je 25-30Eura. Izbjegavaj ti tog "majstora" ubuduće, sjetio se on odmah nego vidio da ti ne znaš šta je pa hvatao priliku da uzme koji dinar pride Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Septembar 28, 2010 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan ne dam se ja a pare jos teze dajem )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...