leonta11 115 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Drtustvo Imam pitanje u vezi torbice za Dslr. Ustvari nameravam da svoj nikon D5000 nosim na motoru pa me interesuje gde ga je nabolje drzati to mislim u tank torbi ili u koferu i da li mu truckanje ili vibracije na motoru smetaju. I koju mi torbicu preporucujete U pitanju je nikon D5000 sa kit objektivom 18-55 ali nameravm da kupim 18-200.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan_kladovo 2 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: xt1200ze Prijavi odgovor kao problematičan ja imam jednu hama foto-torbu, koja je bas onako poveca, i crvsta, i zauzima ceo prostor u koferu, nekako se potrefilo da je tacno te velicine, knap, nema mesta da seta nigde... e sad kad budes kupovao, vidi da bude sa tim crvstim ivicama, jer imas samo one platneno i te nisu bas dobre, dobro naravno ove su ti i skuplje dosta, al vredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Septembar 25, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan E, sad. Ostao mi aparat u kuci na terenu pa ne mogu da ti procitam koja je torbica. Imam istu opremu, ali ne nameravam da uzmem jos jedan objektiv. Kupio sam u Vuka Karadzica, u Beogradu (RefotB, tamo gde sam uzeo i aparat) neku crno-plavu torbicu za oko 2500 din. Aparat odlicno lezi u njoj, nema mesta za jos jedan objektiv, ali ima za kablove, rezervnu bateriju, sitnice isl. I ono sto je meni vazno - ima i vodonepropusnu navlaku koja stoji u dzepu sa zadnje strane, i navlaci se, po potrebi, preko cele torbice. Jaca i veca torbica, sa mestom za jos koji objektiv, je bila 4500 din, pa navise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Nikoni bi trebalo da imaju opciju "lock mirror" sa kojom se ogledalo fixira u gornji položaj radi stresnog transporta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 25, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas i varijante Lowepro Inverse 100aw i 200aw, koje se nose oko struka, da ne moras da silazis sa motora i vadis iz kofera da bi nesto slikao Ja imam Inverse 200, i super mi je kad sam sam na motoru, posto je prebacim iza, na ledja, kad imam suvozaca, mora da ide sa strane, pa je malo neudobno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 11, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa me interesuje gde ga je nabolje drzati to mislim u tank torbi ili u koferu i da li mu truckanje ili vibracije na motoru smetaju Ja mogu da ti odgovorim na ova pitanja .. Najbolje ti je da aparat nosis u tank torbi ukoliko nameravas da fotkash u toku voznje .. Definitivno najpristupacnije mesto .. Naravno ukoliko ga samo transportujesh, ipak je profi foto torba u top case-u najsigurnije resenje i sto se tice kishe i sigurnosti .. Truckanje tog tipa ne smeta, naravno u varijanti da telo ne stavish direktno na dno tank torbe vec stavish recimo neki duks izmedju dna i aparata i to je sasvim dovoljno .. Ja sam nosio Canon 5d na taj nacin na turu od 12.000 km i nisam imao nikakvih problema .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drustvo na odgovorima, Kupio sam ovu torbicu http://www.caselogic.com/slr_zoom_holster/product_detail/index.cfm?modelid=133826&productid=1347175 i prezadovoljan sam ima taman mesta za D5000 i neki zum objktiv koji nameravam da kupim... Aparat sam "vozao" na motoru i to u tank torbi, naravno stavio sam na dno torbe ne obican nego malo tvrdji sundjer, testirano na off road terenu i za sada sve radi... P.S Cak mu i voznja na zadnjem tocku ne smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_bombarder 2 Napisano Octobar 11, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Torbica odlicno izgleda, podseca na Lowepro. Jedino sto ces u njoj moci da nosis samo fotoaparat sa jednim objektivom na njemu, pa je onda bolje da gledas neki "univerzalac". Pozddrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam jedan objektiv mi je za sada ovovljan. A razmiusjam o kupovini 18-200 ili sada ovog novog 55-300 ali videcu jos. Trenutno sam ostao bez para Moda tek na prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kappri 2 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako kvarim temu,ali da ne bih otvarao novu temu posto je slicno pitanje. Video sam ovu torbu gore sto je uzeo leonta11 i svidja mi se,ali u nju moze da stane jedan DSLR sa objektivom,meni treba neka torba za jedan DSLR(nikon D5000) i dva objektiva(18-55VR+55-200VR),pa ako neko ima neki predlog,link ili nesto slicno da preporuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_bombarder 2 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Vanguard London 21 je taman za to sto ti treba, ostane i malo mesta za punajc, rezervnu bateriju, karticu, i mozda neki filter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kappri 2 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na brzom odgovoru! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Neko je ovde na forumu spominjao da magneti mogu da stete dslr-u pa me interesuje da li je to tacno? Mrzi me nositi aparat u torbi na ledjima, nekako mi lakse u tank torbi , pa zato i pitam. Inace, ima neko da preporuci neku jeftinu, a valjanu torbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...