Columbia 1 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ponovih (porodih) se i ja .... pa i red je presao vec u 10 mesec (Fata ne ne Muja iz onog vica sa interfonom ) ... Zdrebac je u ergelu dogalopirao ! Prvi utisci su ... STRAVAAAAAA ! In Greek legend, Pegasus was the winged horse, a symbol of power and freedom ... i AVANTURE (dodao bih) I tako ... na kraju nije ... ni BMW 650 GS (Radulovic pljacka za model koji je vec zastareo. BTW i Aprilia je odustala od ROTAXA !) , ni SStrom, nek mi ne zamere prisutni iz sekte, ipak je to za mene (po velicini) SOVJETSKA NUKLEARNA PODMORNICA klase Tajfun ... a nije ni Kava VERSYS, celave mu gume, a meni treba makina da odem do Dunava a bogami i Kolubare da pecam babuske i normalno stuke ! Jel to neko pomenu Sibir il' Afriku ? nego MADEINITALY ... APRILIA PEGASO Trail 650 (iako ima 660 ) Posle mnogo muka (pricacu kasnije o tome) ... skoro godinu dana (i noci) na netu ... bez ikakve probe (ma nisam ga ni video osim na slikama) ... mogu samo reci ... MOTOR JE SASIVEN PO MOJOJ MERI ... I PO MOJIM SNOVIMA ! I daaa ... samo da dodam ... konjic uopste nije fotogenican ... djipa se ! Lepsi je 3X uzivo ! Bravo Aprilija !!! [/url] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 29, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lep u pi'du mate'inu!!! :shock: Sit da se navozaš :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 29, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je lep! Da se navozas sa njim u sreci i veselju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR JE SASIVEN PO MOJOJ MERI ... I PO MOJIM SNOVIMA ! Bravo Colubia! E kada neko ovako nesto napise, osecam se kao da sam ja kupio nov motor. Samo pecaj, cepaj, vozi, uzivaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 29, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav li je uzivo kada je ovako prelep na slikama?!! XTRA!! U zdravlju da se navozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan jednog dana..kad "porastem"..i ja cu tako Cestitke od srca =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 29, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ekstremno lepa makina! Fenomenalno! Cestitam i da se u zdravlju vozis, bezbedno, udobno i pouzdano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 29, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znaèi "Do Zakintosa, kad god poželim!"? Svaka èast, izgleda odlièno. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano April 29, 2007 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da kazu Honda=kvalitet, ali sto se tice dizajna Italijani su neprikosnoveni ! Prelep je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 29, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Uf bre! Ja vozim BMW F650 ST iz 2000. Ali ovo... Svaka èast! Prelep je! =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga gledao kao opciju za pazar ali nije ga bilo uzivo u Novom Sadu i na kraju odustah! Mnogo je lep i mislim da je prava stvar! To je isti agregat kao na mom Mt-u. Prva liga! Nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan mnooogo lepo izgleda....jel si ga to glancao za fotosesion :shock: ...cool.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavke 49 Napisano April 29, 2007 U prolazu, 32 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki LS650 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. nek te dobro sluzi :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 29, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle morao sam da izrazim svoje odusevljenje motorom. Matori, svaka cast na ovome! Posedovao bih ga samo tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne pravimo nasu mini sektu na kraju?! Ah sta je tu je... Aprilija opasno izgleda (ko kaze da nije fotogenicna)?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 29, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Prepreprelijep je! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 29, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan NICE! Da da te nosi gde ti pozzelish! Nek je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano April 30, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo da kostatujem da su Aprilije generalno jako lepi motori . Puno predjenih kilometara u zdravlju i veselju sa njom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan samo krug za krugom i stuku na stuku )))))))) srecno srecno !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Stvarno je cool, do sad nisam ni vidio ovaj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 30, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Italijanski dizajn - no comment. Vozio sam ga, udoban je i upravljiv - vozi se lakse od Tenere. Nek te sluzi u zdravlju i veselju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 30, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlje da se najases na konjicu . Minarelli je zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 30, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Prelep motor. Napisi nam fabricke podatke, performanse, potrošnja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo, vozio sam Stradu, ali meni srce kuca za velikim tockom tako da mi se tvoja verzija Pegasa vise svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...