RadicM 1076 Napisano Septembar 23, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da se najde kawasaki kle za 1200e 90-92god i dali je to ok cena da ne bude neki kras koji treba ceo generalno da se sredjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan to mu i jeste realna cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 23, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan sve je moguce... potrazi po oglasima...ima svasta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rece gavro,to mu je realna cena... jos ako je ljubicasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 23, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jeste realna ali znate kako prodavac uvek vise ceni svoj motor i trayi vise sad ako je razuman da prihvati 1200evrica u kesu ond aje to ok ako ne jbg on je na steti Tako imam ortaka koji svog gpz-a 88 ne regstrovanog ceni 1000-1100e a realna cena je max 900e zbog novih auspuha jer ga je on pazario za 850e ali on nece da prihvati da mu je cena prevelika jer boze moj gpz 94 se prodaje za 1600e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Jeste realna ali znate kako prodavac uvek vise ceni svoj motor i trayi vise sad ako je razuman da prihvati 1200evrica u kesu ond aje to ok ako ne jbg on je na steti Tako imam ortaka koji svog gpz-a 88 ne regstrovanog ceni 1000-1100e a realna cena je max 900e zbog novih auspuha jer ga je on pazario za 850e ali on nece da prihvati da mu je cena prevelika jer boze moj gpz 94 se prodaje za 1600e. Tacno prodavac uvek ceni svoj motor mnogo.... ja skoro cuo da neki lik za Atx-a jos sa apenovom masinom trazi 600 evra ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 24, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da Da objasnicu ti ostatak price na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan onda nije moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako vec imash 1200e kupi srada 1998god ovde na forumu chovek ce te sachekati za 100e sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 25, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih srada o njemu sam cuo da se najvise kvari za pocetak kle ili neki kross 125 zavisi od mojih kako oni dopuste a kasnije mozda cbr 600 ili 900 ili TA ili afrika (zivotni san) jednog dana ipak honda je honda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih srada o njemu sam cuo da se najvise kvari za pocetak kle ili neki kross 125 zavisi od mojih kako oni dopuste a kasnije mozda cbr 600 ili 900 ili TA ili afrika (zivotni san) jednog dana ipak honda je honda Ako ti je Afrika zivotni san,onda si ti jako skroman decko ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Srad se kvari?! E naslusao sam se svakvih glupoosti ali ovo je vrhunac. Ja stvarno mrzim srada zbog svog izgleda ali je definitivno motor sa jednim od najizdrzljivijih agregata. I 600 i 750 trpe ono sto mnogi noviji R-ovi ne mogu da zamisle. Ako nesto nije izdrzljivo od toga sto si nabrojao to je KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 25, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Znam ali registracija je najeftinija kad pogledas srad mi je jako ruzan u poredjenju sa cbr-om kasniji gsx-r posle 2000 pocinju da se popravljaju i jako su lepi ali srad je meni uzas. ZA afriku polako vazno je imati cilj ako ne sad onda u 40 mozda bude afrika ako se tad jos uvek budu vozili ovakvi motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Septembar 25, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da na sradu crkava menjac, najvise zbog tockarenja, ne znam bas puno ljudi koji imaju srada, a da ga ne dizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ti trazis neki ekonomican, jeftin motor sa sto jeftinjom registracijom. Da mozes da ga prodas bar za par stotina e vise i to dobro izvozenog, da je izuzetno pouzdan a sa jeftinim delovima, da je pravi picolovac i lepsi od svih R-ova 2008+. Hm, tako nesto ne postoji. Zato ja vozim kineza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih srada o njemu sam cuo da se najvise kvari za pocetak kle ili neki kross 125 zavisi od mojih kako oni dopuste a kasnije mozda cbr 600 ili 900 ili TA ili afrika (zivotni san) jednog dana ipak honda je honda jedan od cudnijih planiranih razvojnih puteva motorcikliste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Jbg sta ces kad volim RR i Eeduro na r volim brzinu i lepodu na enuru udobnost na putovanju i pouzdanost posle mnogo predjenih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Octobar 14, 2010 Andragog, 4984 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Za KLE je to realna cena i to nije jeftino, s obzirom da se sada teško prodaje bilo koji motor za keš. Povedi nekog iskusnijeg kada budeš išao u pazar i nek je sa srećom pazar !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Motori nikad nisu bili jeftiniji,ako imas nesto kesa,mozes da biras!!! Pogledaj koliko je motora u oglasima i koliko se dugo bezuspesno prodaju. Kes je trenutno najtrazenija roba!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...