doesen1 13 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Wawaka sprema ovako neku voznju Putovanja, izleti... ENDURO RUTA 4 PLANINE (u najavi ) pa videcemo ciji motor pali....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan i a nekom nece upaliti motor... Zato sam i dao naslov: Samo za Afrikance! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan "Preko Negotina", kazes! Znas li sta sadrze sve reci "preko Negotina"?? Nadam se da si cuo sa nekakvo vino odatle? "Preko Negotina" znaci da nam treba jedan dan samo za oporavak! Inace, to sto si napisao bi bilo zaista fantasticno! Daj Boze... Samo vas slusam...i mislim se !? Crno ili belo ? Ljudi jedva cekam.Organizovacu nocenje i sve sto ide uz isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan vino iz bukova jer tako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan vino iz bukova jer tako..... Bilo nekad ! Tri su sela koja prave bogovska vina,Rogljevo , Rajac i Smedovac. Ipak to bi mogla biti posebna tema. Dajem Africu ko kaze i dokaze da je vino lose ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da docekam Maj... Vec grejem masinu... Na Vlasini mozemo da prespavamo u mojoj staroj porodicnoj kuci (koja je na 1300mnm) uz kuvanu i domaci sir pa onda na vrh Cemernika(1638). U blizoj i daljoj okolini se jos nalaze i Veliki Stresher(1875), Vardenik(1866), Besna Kobila(1923), Suva Planina(1810) i normalno cilj svega ovoga Stara Planina i vrh Midzor(2179). Priroda i off-road voznja zagarantovana (a ni sneg nije nemoguc ;D ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam nesto interesantno povodom ove teme http://www.vlasinskojezero.com/php/show.php?id=satelitski_snimci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ruta 4 planine ide u maju, red je da ovo bude u junu, ako i ovde odete bez mene jeb... > :( :'( :'( :-\...naninu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran da za ova tri planirana dana mozemo da stignemo do Vlasinskog jezera. Ono bi trebalo da bude u posebnoj voznji. Da odradimo mi ovo kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Letos sam sa drugarima napravio voznjicu od 240km koja je pocela ujutruo 10h a zavrsila se u 21 . Iz Nisa autoputem do Pirota pa skretanje kod Sukova pa dolinom reke Jerne bolje reci klisurom ,svratili u manastir Poganovo ,usput neke kafanice.Sledeca etapa Babusnica,Bela Palanka gde smo pored Nisave u vikendici napravili rostilj itd.Dalje preko brda ka Svrljigu i konacno Nis.Usput je bilo predloga da odemo do Vlasine ali je bilo neizvodljivo sa svim pauzama i razgledanjima prirode a imalo je sta da se vidi.Ukoliko se realizuje tura ja se javljam dobrovoljno kao vodic posto poznajem dobro tak kraj, jedino ako TDM ne bude smetnja zbog terena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 26, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Crno ili belo ? Ljudi jedva cekam.Organizovacu nocenje i sve sto ide uz isto. Ma samo ne zaboravi za mene bez secera, cisto iz bureta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan sve se vrtimo oko logacije babin zub i Pirot Negotin a Lalajko i ekipa iz zapadne srbije dok stignu do nas oni su smoreni od puta jer teren pored dunava zna da bude jako tezak a i naravno do Pirota tako da ce mo morati da napravimo bolji plan, mislim treba da saslusamo lalajka i ekipu jer ipak oni prelaze najduzi put i naravno koliko imaju slobodne dane :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 2, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se slabo javljaju Afrikanci>>>>>sigurno jos nisu probudili masine iz zimskog sna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se nije probudio ;D Juce 85 Km po Beogradu. Masina spremna. Kad krecemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci,nikako nemojte da propustite da posetite manastir Poganovo,kanjon Jerme i Zvonacku banju.Meni je tu u blizini selo,tako da sam tom trasom prolazio mali milion puta,i uvek se iznova odusevim.U Zvonackoj banji imate hotel "Mir",a pogled sa terase hotelskog restorana je nezaboravan...Ako Bog da,na prolece bi trebao da "padne" dugo ocekivani KLE,pa bih se mozda i ja pridruzio turi i upoznao vas sa lepotama jugoistocne i istocne Srbije,zajedno sa kolegama iz Zajecara,i kolegom Ribolovcem iz Negotina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan sve se vrtimo oko logacije babin zub i Pirot Negotin a Lalajko i ekipa iz zapadne srbije dok stignu do nas oni su smoreni od puta jer teren pored dunava zna da bude jako tezak a i naravno do Pirota tako da ce mo morati da napravimo bolji plan, mislim treba da saslusamo lalajka i ekipu jer ipak oni prelaze najduzi put i naravno koliko imaju slobodne dane :) A jel´ mozemo da idemo i mi iz Vojvodine ? Ako moze onda je nama najduzi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da mozemo da idemo svi samo se moramo dogovoriti oko rute... Nemanja88 nadam se da znas i da si svracao na vodopad Bigar ....tamo mozemo da rostiljamo i nocimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja88 nadam se da znas i da si svracao na vodopad Bigar ....tamo mozemo da rostiljamo i nocimo Naravno.To je extra lokacija,a i usput nam je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...