Мали Ћаћа 9569 Napisano April 29, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Moj glavni i odgovorni sponzor British Italian Motorcycles se angazovao zadnjih 10-k dana i potrudili se da dobijem potpuno novu web stranu uz novi trkaci motor ove sezone.Evo kako to izgleda,a svaki komentar je doboro dosao http://motorcyclesource.com/330/index.htm Hvala unapred Mali Caca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano April 29, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan :cry: Na zalost, stranica je preobimna za moju intrenet vezu. Nema teorije da je otvorim do kraja vozne sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 29, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan :cry: Na zalost' date=' stranica je preobimna za moju intrenet vezu.[/quote'] Stvarno kabasto za naš sirotinjski internet конекшн! Svidja mi se cela ideja, jako ozbiljna stvarèica! Odavde kao i obièno- puna podrška, tim navijaèa i dao bog чиир лидерсисе!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano April 29, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Cak i kod mene je bas sporo (ADSL 512k). Al' rekoh da sacekam da vidim sta se toliko ucitava i sta ce da iskoci. Nekoliko predloga: Video ne bi trebalo da bude na prvoj stranici. Mozda u "Media/Video". Banner na vrhu strane mi se svidja. Pop-up menije bih namestio da se otvaraju na dole umesto na gore. Sadrzaj koji bi trebalo da se nalazi ispod bannera bih namestio da bude jednake sirine kao i baner. Na prvu stranu bih stavio sadrzaj iz dela "The Team/Nikola Racunica" "Carbon mesh" podloga je dobra, ali bih vise voleo da ne skroluje sa sadrzajem. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano April 29, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan stranica je jos u izradi tako da se svakih par dan nesto izmesta.Bilo je skoro sve kako ti kazes na pocetku ali kad se unesu vise imformavija mora da se rasporedi radi prostora koji imamo........bice tu jos dosta stvari,a tip koji radi stranicu je lud 100% i tako da sam mu poverio sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Maksimalna podrska za mog brata Nikolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 30, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Video definitivno ne bi trebao da se ucitava odmah, nego opciono, ali da bude naglasen i oucljiv..to je jedina zamerka, a ovo ostalo je manje vishe sitno doteravanje.. I naravno, sve pohvale i podrska za team.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 30, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan brate SVAKA CAST jako mi je drago sto ovo vidim i sto se jedan nas coek nalazi na ovavoj stranici sto vozi utrke ima sponzore i naravno sva moguca podrska i iz crne gore !!!!!! nemo se bez zlata vracat na kraj sezone , ne brukaj taj motor sto vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 30, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan GO Caca GOOOOOOOOOOO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano April 30, 2007 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da imam podrsku iz CG.Kazes zlato pa i nije to tako lako,ali videcu sta mogu da uradim.U svakom slucaju hvala svima na podrsci i komentaerima........odo da nazovem webmastera i ga mu prenesem vase reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...