Jump to content

Moto Zajednica

Duchinni Race RCEJKT

Recommended Posts

• festina lente, 749 postova
  • Motocikl: XRV

Posto mi je ixon carbonic otisla ispred nosa a meni je ostala potreba za jaknom (i za setnju i za dvotockase) bacio sam se u pretragu.

Posto sam odustao od nove ixs, kompp mi je daleko da bih isao da razgledam boulder, od polovnih sam odustao a za novu alpinestars nemam koga da opljackam otisao sam u pegaz moto u zemunu da pogledam duchini stingray koja je trenutno na popustu 11k dinara. Lepo izlgeda jakna ali mi nikako ne lezi. Probah jos tuce drugih jakni (izdvojio bih buffalo vortex kao jednu od onih koje bih takodje rado posedovao) i moj izbor je pao na Duchinni Race RCEJKT:

sWiz0.jpg

Probao sam jaknu sa duksom i kornjacom, kornjacom i samo u majici i ova mi je po recima Dejva (suvlasnika pegaza) best fit. A i ja se slazem.

Ima stitnike za ramena i laktove spoljasnje i unutrasnje kao i CE sundjer na ledjima.

Vodo i vetro nepropusna je i ima zimski ulozak.

Podesiva na 2 masta na rukavima i u sturku.

Cena sa bjb popustom je 15k dinara na 3 rate cekovima.

Pegaz je odlicna radnja, oprema je po izuzetno dobrim cenama a osoblje je tek prica za sebe (sve pohvale za devojku koja tamo radi) :).

Radnja koju cu uvek preporuciti.  :)

http://www.pegaz-moto.rs

Zanimaju me misljenja, prednosti, mane, jesam li napravio los izbor ? (a mislim da nisam).

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: beverly 200

Pogledaj ovo......

Scorpion

Jakna od goroteksa sa protektorima i termo postavom koja se skida. Dostupna je u 2 boje: crna, crno/maskirana i u veličinama: S,M,L,XL,XXL,3XL. Na pojasu se nalazi rajfešlus za spajanje sa pantalonama.

Cena: 130 eura

jOgSz_9083460tarnw1.jpg

Jest malo daleko balosava od bg  :)

Ne znam da li sam pogresno zvucao, ja sam Race kupio, sada se interesujem za misljenja ljudi koji je imaju ili su je probali ili videli. Ja cu svakako svoje misljenje izneti kada je malo provozam.

• drkadzija, 1225 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Pogledaj ovo......

Scorpion

Jakna od goroteksa sa protektorima i termo postavom koja se skida. Dostupna je u 2 boje: crna, crno/maskirana i u veličinama: S,M,L,XL,XXL,3XL. Na pojasu se nalazi rajfešlus za spajanje sa pantalonama.

Cena: 130 eura

g4TIO_9083460tarnw1.jpg

Druže teško da je to gorotex za te novce ;)

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

chudna je plastika kad predjesh noktom ostane kao uglachano ... ali mislim da je to estetika .. deluje kao da ce te zashtititi kako treba , ja imam modeku i slichna je plastika mozda malo tvrdja ..

Na zalost uovio sam ozbiljniji propust na jakni, ne znam da li sam je taku uzeo ili mi se odsilo samo od sebe, nisam joj nist uradio sto bi ovo prousrokovalo, naime kod levog dzepa je odsio deo, kod desnog je sve ok.

DzGzS-ce500361.jpg

DAg_0-9301ac23.jpg

DAtsJ-b0c7d7a0.jpg

Uploaded with Free Image Hosting

Sad ni sam ne znam sta da radim, moji mi govore da ostavim, da usijem nekako, a jakna nova, 3 dana stara  ???

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja