perlx 531 Napisano Septembar 22, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je ixon carbonic otisla ispred nosa a meni je ostala potreba za jaknom (i za setnju i za dvotockase) bacio sam se u pretragu. Posto sam odustao od nove ixs, kompp mi je daleko da bih isao da razgledam boulder, od polovnih sam odustao a za novu alpinestars nemam koga da opljackam otisao sam u pegaz moto u zemunu da pogledam duchini stingray koja je trenutno na popustu 11k dinara. Lepo izlgeda jakna ali mi nikako ne lezi. Probah jos tuce drugih jakni (izdvojio bih buffalo vortex kao jednu od onih koje bih takodje rado posedovao) i moj izbor je pao na Duchinni Race RCEJKT: Probao sam jaknu sa duksom i kornjacom, kornjacom i samo u majici i ova mi je po recima Dejva (suvlasnika pegaza) best fit. A i ja se slazem. Ima stitnike za ramena i laktove spoljasnje i unutrasnje kao i CE sundjer na ledjima. Vodo i vetro nepropusna je i ima zimski ulozak. Podesiva na 2 masta na rukavima i u sturku. Cena sa bjb popustom je 15k dinara na 3 rate cekovima. Pegaz je odlicna radnja, oprema je po izuzetno dobrim cenama a osoblje je tek prica za sebe (sve pohvale za devojku koja tamo radi) . Radnja koju cu uvek preporuciti. http://www.pegaz-moto.rs Zanimaju me misljenja, prednosti, mane, jesam li napravio los izbor ? (a mislim da nisam). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa tom jaknom.....ali jakna je super za taj novac neces naci mnogo bolju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovo...... Scorpion Jakna od goroteksa sa protektorima i termo postavom koja se skida. Dostupna je u 2 boje: crna, crno/maskirana i u veličinama: S,M,L,XL,XXL,3XL. Na pojasu se nalazi rajfešlus za spajanje sa pantalonama. Cena: 130 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 22, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Hmm scrpion jakne do sada nisam nigde video. Ja sam zaoravio da napisem da i Race ima dugmad i rajfeslus za spajanje sa pantalonama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN0607 4 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: nis Motocikl: beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ovde ponudu pa pogledaj.... http://www.3t-racing.com/modeka.php?kat=Jakne%20tekstil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 22, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jest malo daleko balosava od bg Ne znam da li sam pogresno zvucao, ja sam Race kupio, sada se interesujem za misljenja ljudi koji je imaju ili su je probali ili videli. Ja cu svakako svoje misljenje izneti kada je malo provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 23, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ima moj kum celu sezonu i prezadovoljan je idalje je jakna ko nova ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 23, 2010 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovo...... Scorpion Jakna od goroteksa sa protektorima i termo postavom koja se skida. Dostupna je u 2 boje: crna, crno/maskirana i u veličinama: S,M,L,XL,XXL,3XL. Na pojasu se nalazi rajfešlus za spajanje sa pantalonama. Cena: 130 eura Druže teško da je to gorotex za te novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 23, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Za sada jedinu primedbu imam na spoljasnju plastiku stitnika na ramenima i laktovima, naime vec sam uspeo da je ogrebem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan chudna je plastika kad predjesh noktom ostane kao uglachano ... ali mislim da je to estetika .. deluje kao da ce te zashtititi kako treba , ja imam modeku i slichna je plastika mozda malo tvrdja .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 25, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost uovio sam ozbiljniji propust na jakni, ne znam da li sam je taku uzeo ili mi se odsilo samo od sebe, nisam joj nist uradio sto bi ovo prousrokovalo, naime kod levog dzepa je odsio deo, kod desnog je sve ok. Uploaded with Free Image Hosting Sad ni sam ne znam sta da radim, moji mi govore da ostavim, da usijem nekako, a jakna nova, 3 dana stara ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 25, 2010 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan donesi u pegaz biće rešeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Septembar 30, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan I reseno je . Svaka Vam cast pegazi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...