Bornslippy 51 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Hondu Deauville kao sto pise gore Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan ajd da da bog i da kupis :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 23, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pa i ja da predjem u skuterase Ako pazarim nesto,tebe cu prvog da provozam Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes isao za Pancevo putem preko Kovacice,na izlazu iz Kovacice kod Relax centra bio je jedan Deauville sivi mislim da je 2003 godiste stojao je na pumpi prodavao se stvarno je izgledao ocuvano,cenu i fon ne znam mogu da ti saznam za dan-dva kad budem isao dole ako te interesuje,i ako nije prodat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Intereesuje me posto sam svoj motor prodao i bio bih ti veoma zahvalan ako bi mi nabavio telefon,a svoju zahvalnost bi ti izrazio u pivama ako ti odgovara ;D Mada sa obzirom da je 2003 godiste verovatno ce biti i veca cena koju trenutno ne mogu da dohvatim,ali nije zgoreg da pitam Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ok,nocas krecem dole nakon zurke Civije pa cu videti sta je stim motorom,koje je godiste i ostatak potrebnih informacija,pogledaj malo i po netu u Italiji su od 1500 evra pa na gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 24, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Honda Deauville - zar je to skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 176 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Najnoviji model! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Honda Deauville - zar je to skuter? Nije,ali nije da nije ;D A ti Havarisani vidi da ako postari omanu u Njemacku sa CBR-kama nek doteraju taj jedan najnoviji model za mene Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes isao za Pancevo putem preko Kovacice,na izlazu iz Kovacice kod Relax centra bio je jedan Deauville sivi mislim da je 2003 godiste stojao je na pumpi prodavao se stvarno je izgledao ocuvano,cenu i fon ne znam mogu da ti saznam za dan-dva kad budem isao dole ako te interesuje,i ako nije prodat. Druze videli ti nesto u vezi ove Honde? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jbg kasnim malo ,malo sam se prevario malo vise,elem nije 2003 vec 2007 iz Svabije,presao 6 000,servisna,ko lutka,ali je cena 6500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Au pa nemam ni pola.Hvala u svakom slucaju izgleda da cu morati da palim za Nemacku po motor ili da cekam,duga je zima Hvala jos jednom,pivo te ceka ako budes u prolazu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima li sta? Ne dajte da predjem u sektu kod ovih afrikanica ljudi su poceli da poklanjaju motore Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen tako da tema moze da se zakljuca Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...