batarus 8 Napisano Septembar 22, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari. Moze li neko da mi pomogne oko sledeceg motora. MOTO GUZZI NTX 750 1991. Ima li neko iskustva, zamerke, mane, prednosti, ovakav je onakav je..... Sta god da mi kazete dobro doslo je! Ima li delova za njega, da li je dobar agregar, kako se ponasa na putu..... STA GOD! HVALA UNAPRED!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan imao sam tri guzzija, medju njima i NTX-a. ma motor je OK, ali cim agregat nije od falkonca ili 35-ice, za delove i odrzavanje pisi propalo najgore, izmedju ostalih morao da pregovaram sa "ekipom" koja je ojadila ribnicu... osilili se.. vazi. jbni zabari preko bare, nigde nista. zuti preko sveta, sve ima. posle zadnjeg guzonje, reko sam - samo japanci. P.S. kad uzmes japanca, ako ti zatreba neki deo, ti onda: odes u prvu trafiku, kupis novine, cigare, i recimo filter za ulje i vazduh odes na pijac, kupis nesto povrca zelenisa, usput uzmes recimo regler i sajlu brzinomera u mesari mesano, a strpas recimo i kocioni cilindar stojis na semaforu, baja ti uvaljuje oglase, ti uzmes oglase i usput recimo lanac bregaste sa spanerom. i sve to bez dodira sa "ekipom"... nisam ti nesto pomogao, al za polovnjake pristupacnost delova je majkaaaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Septembar 24, 2010 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da NTX-a ima neko sa Novog Beograda,a na forumu je. Potraži malo. Meni je to interesantan motor pa te molim da napišeš kako se završi priča sa NTX-om i tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Dobar pouzdan motor,voze ga karabinjeri a svi ovi koji se kod nas pojave su sa njihovog placa samo prefarbani obicno u crno. Sto se tice delova-slazem se sa svim ostalim motordzijama-tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...