Šarba 1048 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li znate gde mogu da kupim(ne narucim) novu koznu jaknu sa ruskom kragnom do 200e a da je pristojnog izgleda? Ne mora da ima zimsku postavu. Koristio bih je samo po gradu, jer za duze voznje koristim textil... Imao sam odlicnu koznu jaknu al sam se zahebo sto sam je prodao Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Jbt nemoguce da niko ne zna ??? ??? ??? Ajmo ljudi pomoc prijatelja i to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 22, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li gledao u Balosavi ? http://www.3t-racing.com/modeka.php?kat=Jakne%20koza Oni su ti i ovlasceni Suzuki servis ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan centar s, suomy za koju hiljadu preko 200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 22, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nadjena jakna u rekordnom roku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...