daruga 141 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa sad,neznam da li sebe da smatram bajkerom,imam 37god.a zujim na kinezu od 150kuba(keeway speed),mastam da jednom kupim neku enduricu jer njih volim.motori su mi ljubav oduvek...vozikao sam kao klinac raznorazne tomose(tad mastao o nekoj jawi ili mz-u),onda dolaze godine ludila u ovoj nasoj zemlji,a ja vecno razapet izmedju zelja i mogucnosti morao sam da se okrenem nekim drugim stvarima.I tako prolazilo vreme i pre tri godine resim da kupim neki skuter da vozim leti do posla i po gradu.Odem do salona da izaberem skuter,sednem na jedan,sednem na drugi...treci...jbt kao da sedim na stolici sa tockovima...to nije to...vidim speed-a pomislim ovo je ipak motor,skoro iste pare kao i oni skuteri i kupih ga...Joooj kako sam bio srecan...kad sm stigao kuci zena mi kaze:"E,da nemas usi...smejao bi se u krug " Sad neko mi kaze pogresio si u izboru,neko ne,svejedno ja u voznji uzivam presao sam nekih 15000km i nisam imao nekih problema. Znam da to nije bog zna kakav motor,ali u meni je probudio staru ljubav prema voznji dva tocka i na tome sam mu zahvalan i volim ga,ako bog da kupicemo nesto bolje za neku godinu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...