autodario 0 Napisano Septembar 20, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vinkovci (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo se radilo na nekim detaljima: Bila bi maska i blatobran ofarbani, samo nestalo farbe! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 20, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajme kolika tablica...uzima sigurno litru extra na 100. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lep. Jedino bih ja vratio bakelit i gume lanca, to treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 20, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlican!!!... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Daj jednu fotku sa strane .Ako te ne mrzi ,cucni dok fotografises da bolje steknemo dojam kako izgleda MZ.Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autodario 0 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vinkovci (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ajme kolika tablica...uzima sigurno litru extra na 100. :o Ma vjeruj mi i meni ide na živce što su nabudžili tolike tablice za motocikle. Lep. Jedino bih ja vratio bakelit i gume lanca, to treba. Vratio bi i ja da ga imam, ali ni na ova 2 komada što imam za dijelove nemaju bakelit; barem ne čitav :-\ Daj jednu fotku sa strane .Ako te ne mrzi ,cucni dok fotografises da bolje steknemo dojam kako izgleda MZ.Poz. Hoću i tako , samo kad završim sa farbanjem Danas krenuo na vožnjicu malu, ali me izdale platine 2 metra od garaže! Počeo pucat iz auspuha i krepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 21, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa boja! A gume narocito, koje su marke i dimenzije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autodario 0 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vinkovci (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Lepa boja! A gume narocito, koje su marke i dimenzije? Hvala! Dunlop Arrowmax 100/90 18 prednja 120/90 18 zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep MZ...a sta je ovo belo na viziru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autodario 0 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vinkovci (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep MZ...a sta je ovo belo na viziru? Hvala To je naljepnica, ustvari takav je vizir sa tim reflektirajućim dijelom. Maska je skinuta i pripremljena za farbanje (naravno, jednobojno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autodario 0 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vinkovci (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika od danas: Ona maska je na farbanju, pa sam stavio njegov oriđiđi far. Djeluje mi bolje s njim, nekako prepoznatljivije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kazem, ja onu masku ne bi ni vracao na motor - meni se ovako vise dopada. Interesuje me kako si izveo filter za vazduh ? Vidim da si nesto pravio, al se ne vidi najbolje. Ako mozes napravi neku fotografiju tog dela, mozda da skines bocnu plastiku da se bolje vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autodario 0 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vinkovci (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kazem, ja onu masku ne bi ni vracao na motor - meni se ovako vise dopada. Interesuje me kako si izveo filter za vazduh ? Vidim da si nesto pravio, al se ne vidi najbolje. Ako mozes napravi neku fotografiju tog dela, mozda da skines bocnu plastiku da se bolje vidi. Filter je napravljen od Mz-ove gumene prirubnice, samo je malo skraćena i nataknut komad ženske čarape (najlonke). Imam i Malosijevu spužvu, ali s njom mi slabo prima gas na manjim okretajima. Karburator je u totalnoj banani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 29, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam , al ja bi tu ipak pokusao nekako da izvedem da ima pravi usis ( preko filtera i kroz prednji deo rama ). MZ je osetljiv i na usis i na izduv, ne voli ni kad mu diras auspuh, a ne voli ni kad mu diras filter. Video sam negde sliku ETZ-a na kome su stavljene bocne plastike slicne tvojim. Covek je uzeo originalno kuciste za filter, odrezao brusilicom onaj spoljni deo sto je smetao plastikama i zavario neku ravnu plocu. Time je samo malo stanjio kuciste filtera, al je ostao originalni filter ( mozda je stavio i neki tanji ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...