Dutchman 114 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vizir za Marushin shivan dragon isti vizir je na * 777 * 778 * 888 * 999 * RS-2 * 222 boja ne bitna , nov polovan nebitno ... uspeo sam i beli i zlatni da slomim , tj one kvakice i sad mogu samo da ih koristim zatvorene .. cim krenem da otvaram vizir oce da iskochi napolje ... show ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja uzeo iz luisa preko sekule... nema ti toga u grad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da cu morati i ja tako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je ovo slaba tačka ovih kaciga. Ja sam izlomio takođe. Ček da nađem onu temu da stavim iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 22, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa posle dve godine i nije slaba tachka , realno neznam zashto su pukli al ja chim krenem zalupim vizir tako da ima malo i toga , realno odsluzili su svoje ja se ne zalim , jedini bedak shto nisam kupio josh koji kad su bili 13eura u export autu jbg ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj izlomio posle pola godine bez posebnog truda. Moj drug posle godinu dana oba zubica na jednoj strani. Ostali svi i dalje nose svoje kacige bez da su im izlomljeni zubići na viziru. Malo mi je to previse ali ako se ti ne zalis evo necu ni ja ; ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je ovo slaba tačka ovih kaciga. Ja sam izlomio takođe. Ček da nađem onu temu da stavim iskustva. Neznam kako Vam je uspelo...za cetiri godine sam menjao glass i obicni vizir milijardu puta i nije mi uspelo da slomim nista...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugu je vetar otvorio vizir (vec je malo bio otvoren) i oba zubica su pukla. Ja sam moj jedan zub polomio normalnim rukovanjem. Digao sam vizir i osetio krc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugu je vetar otvorio vizir (vec je malo bio otvoren) i oba zubica su pukla. Ja sam moj jedan zub polomio normalnim rukovanjem. Digao sam vizir i osetio krc. ????????????????????? necu komentarisati ????????????????/ Siguran sam da ste pravilno stavili vizir na kacigu da sve legne kako treba....ostaje jedino sumlja u originalnost vizira ili cak kaciga ?????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ili prosto desilo se ... zar je bitno shta je u pitanju , poenta je gde naci vizir ispod 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dva rezervna....koliko placas??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Koje boje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, imas u Golsvortijevoj prodavnicu Marushin. Ja sam kupovao vizire za moju dragon. Imas sve vrste, cena oko 20 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Export Auto u Gosfortijevoj ulici nije vise zastupnik marushina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Novembar 9, 2010 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da je bacio sve vizire koje je imao na stanju. negde su sigurno. idi i pitaj tamo, koga da kontaktiras. Bilo je jos jedno predstavnistvo Marushina u Beogradu, tj. prodavnica koja je prodavala. Ako ti je bas frka, ja idem u Bec za vikend, pa cu ti doneti. Ti samo nadji gde .... JEDINO JOS BUBREG DA TI DAM ps. vidim pricate o losim vizirima na marushinu 777, ja sam ga u zdravlju vozio 2 godine. 2 ozbiljna putovanje, cca 10 000 km, padala mi kaciga, kotrljala se, itd. vizir nije pukao, niti se lomio. jedino je bilo tragova od grebanja. I kaciga i vizir su best buy, za kacigu u rangu 100e, nema bolje Promenio Novembar 9, 2010 član nino_pirus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako idesh u bech sjajno , ima ma kaciga vrhunska ... samo vizira nema jer je sve rasprodato josh proshle zime kad je sve bilo na 30% popusta zbog gashenja dilershipa , bili viziri po 13 eura i sve nestalo u roku od 15 dana ... meni treba iridijum zlatni i beli tj providni i usisnik vazduha za shivan dragon onaj na temenu ali bele boje ako naletish u bechu na radnju koja ima kupuj sve i josh chastim klopu ... ja trazio u bechu pre dva meseca josh sam imao i adresu sa nekog sajta ali djoka nije bilo radnje , sad gledan na zvanichnom sajtu , kaze Laxenburg i eggendorf u Austriji imaju Marushin dilere ... i Louis ima vizire dodushe ako imaju na stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Maj 25, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan moj drugar je postao predstavnik, evo ti cenovnik Asic Dejan 0600788810 cene marushin helmets 25 05 2011 0001.txt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nino_pirus 35 Napisano Maj 26, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan cene marushin helmets 25.05.2011.0001.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...