PROFILER 76 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov teme kaze, dilema je izmedju ova dva modela. Uparvo sam potrosio jedan set BT-016 i zadovoljan sam, bez nekih primedbi na njih. Jako izdrzljive, dugo traju, cak sam ih probao na stazi i nigde nisu zakazale. E sad kopka me da probam ove BT-003 RS. Ne znam kakva im je trajnost, koliko bolje drze od ovih BT-016? Vidim da BT-003 RS ima agresivniji profil pa se plasim da ih brzo ne ukockastim po ulici, jer imam voznje i po auto putu a i voznji sa suvozacem. Inace planiram i na stazu sledece godine pa eto i to je jedan od razloga ya ove jer bih probao jos neke sem ovih BT-016. Da mogu uzeo bih po jedan par od svakih pa BT-016 za ulicu a BT-003 RS kada idem na stazu ali finansije ne dozvoljavaju tako nesto Ako je neko imao neka iskustva molim za savet. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi bt 003,vrhunske su nepustaju cak ni na ovim nasim asvaltima,vozim bt003 a pre njih bt002,neces se pokajati,jos je bolje ako si agresivan vozac uzmi pro variantu bt003,osetices veoma brzo taj divan osecaj kolena na asvaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 21, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Vozio Bt 016, i bez primedbi na njih sto se ulicne voznje tice, ali ako zalazis na stazu mislim da je Michelin PilotPower 2 Ct mnogo bolji izbor. Lakse pada u nagib, sigurniji je u nagibu i tamo gde Bt016 dolazi u krizu, sa PP imas jos mesta za obaranje! Doduse, izasla je zamena za njih (Power Pure), ali veruj mi da je i Pilot jos uvek konkurentan, a sada mozda i najpovoljniji. Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 5, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju je odluka pala na Bridgestone BT-003RS. Uzeo sam ih jos krajem septembra. U oktobru i prvoj polovini novebra presao nekih 2000 km sa njima. Utisci su da je primetna razlika u odnosu na BT-016. Dosta brze se ugreju i drze prlicno bolje. Bilo je i par JAKO agresivnih kocenja - utisci VRH. Naravno pravo lice ce pokazati na stazi. Jos jednom hvala na savetima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako se budes setio, napisi kasnije koliko su ti km izdrzale! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...