dimac 987 40 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je sve pocelo: Nakon crtanja, radionicki crtez je prebacen u .DWG ekstenziju i poslat u Aquarez. Posle nekoliko dana cekanja, stiglo je Posle malo obrade ivica, grill je odnet kod olucara i prema crtezu zakrivljen na odgovarajuce mere. Posle jos malo smirglanja... ... zakacen je na motor Treba srediti jos neke sitnice, ali vise nisam mogao da cekam, morao sam da vidim kako cuci. ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan I koliko para košta waterjet sečenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 30e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Septembar 19, 2010 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Sa njihovim materijalom? Pošalješ im crtež i oni iseku i pošalju expresom? Ako je tako nije puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sa njihovim materijalom? Pošalješ im crtež i oni iseku i pošalju expresom? Ako je tako nije puno. Da, materijal su castili, sitnica je u odnosu na secenje. S` obzirom da je turatech 180$, iako izgleda mnogo kvalitetnije, ovo nije ni malo skupo, za jos 5-10e za eloksazu i moze da izgleda isto tako kvalitetno. EDIT: Sad pogledah, u turatechu za evropu je 99e, a u Americi je oko 160$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 19, 2010 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, a lepo ce i da stiti hladnjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 24, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto bi bilo sledece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Septembar 28, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno stromen!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 28, 2010 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ti bi ovo mogao da proizvodiš i prodaješ Elem, koje debljine je ovaj lim? Aluminijum, kako mi se čini? Ko radi eloksiranje i da li je moguće da se kod nas uradi plavo, žuto i slično? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lim je debljine 1.5mm, za eloksiranje se nisam jos nesto preterano raspitivao, u guzvi sam do 10.10. Ako te nesto konkretno interesuje za motor, mozes me kontaktirati na PP, mogu da uradim za bilo koji motor i bilo sta od lima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prva i nezvanicna verzija skid plate-a za stroma, bice izradjena uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je odlično .... svaka čast ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Budi pametan pa napravi nekoliko komada i prodavaj na E-bayu i zaradi koju kintu. Verujem da bi mogao da ih prodajes po lepo ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Budi pametan pa napravi nekoliko komada i prodavaj na E-bayu i zaradi koju kintu. Verujem da bi mogao da ih prodajes po lepo ceni. U planu je tako nesto, trenutno sam u manjku sa vremenom. Preko telefona sam na net pa cu slike postaviti kad se dokopam kompa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo odradjeno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 4, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Lim je debljine 1.5mm, za eloksiranje se nisam jos nesto preterano raspitivao, u guzvi sam do 10.10. ...mozes me kontaktirati na PP, mogu da uradim za bilo koji motor i bilo sta od lima Bilo sta od lima?...heheh...jel' mogu da se prijavim za zastitni pokopac remenica i kaisa za kompresor? Takodje, kontrolni panel ispred istog, gde su manometri i prikljucci za creva. Dao bih dimenzije ukoliko moze...na PP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima u kom programu radis ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja ubelezim... Samo sto je moj jos uvek na pola, sve me nesto mrzi da ga savijem i eloksiram, do proleca ce da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan @kiro Dobra ideja za hornet-a ! Da li je neko razmišljao ovako da napravi nosac tablice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 8, 2010 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji bi da probaju sami da konstruisu neki deo, pogledajte malo Solid Works ili Pro Engineer, programi su laki za rad. Imate na YouTube-u gomilu tutoriala ako zapne negde. Evo jedan primer, cisto da vidite princip. Nadam se da nisam skrenuo sa teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vele. Jos je to u izradi, nego sam se ja olenjio... Treba da se savije i da odlucim u koju cu ga boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom koristim Solid Works, to je ono najosnovnije. Za nesto naprednije potrebni su jos i CorelDraw, DWG editor, PhotoWiev. Karting sam takodje radio, trenutno ne mogu potpuno da ga zavrsim, jer moram da ispratim jos neke predmete na fax-u. Kad zavrsim svu dokumentaciju verovatno cu ga napraviti. Do tad, evo jedne slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lim je debljine 1.5mm, za eloksiranje se nisam jos nesto preterano raspitivao, u guzvi sam do 10.10. ...mozes me kontaktirati na PP, mogu da uradim za bilo koji motor i bilo sta od lima Bilo sta od lima?...heheh...jel' mogu da se prijavim za zastitni pokopac remenica i kaisa za kompresor? Takodje, kontrolni panel ispred istog, gde su manometri i prikljucci za creva. Dao bih dimenzije ukoliko moze...na PP? Posalji mi neku skicu toga da vidim da li ti se uopste isplati da radis na waterjet, da dzabe ne bacas pare, neces kompresor da teras na izlozbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Voja95 3 Napisano Jul 16, 2012 U prolazu, 26 postova Motocikl: Tomos sm125f Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me malo vise ko radi eloksaciju i za koliko para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Novembar 20, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...