sinke 451 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Druze pozz,evo ja bi prodao moju Shiro forest,jako malo nosena ,imam i rez vizir(nov) + uloske za obraze za smanjenje na velicinu S ili povecanje na L,posto je fabricki vel M.Dao bi je za 50eur posto sam prodao motor. Ako te zanima javi se. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu posto nemam sad pare, cekam rodjendan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Druze pozz,evo ja bi prodao moju Shiro forest,jako malo nosena ,imam i rez vizir(nov) + uloske za obraze za smanjenje na velicinu S ili povecanje na L,posto je fabricki vel M.Dao bi je za 50eur posto sam prodao motor. Ako te zanima javi se. Pozz Pa pokloni mu za rodjendan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan hehehehhe bilo bi lepo :D ili kao cela zajednica bjbikersa da mi kupite neku :D Salim seeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan provuce se i poneka shoei i agv Malo i NOLAN nosi je stoner . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa samo ove poznate i kvalitetne marke nose profesionalci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja volim da s ecenkam dajem 40 za kacigu uzimam odmah ako hoces 060 559 44 43 ako hoces cimni ili pusti sms Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces zamenu za kacigu imam i fotoaparat canon powershot a430 + punjac i 4 baterije recimo da je to oko 40 jura i dajem 10 jura doplate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi otisla kaciga 10min posto sam se ubacio na temu .Al da ne skrecemo mnogo sa teme,moj ti je savet da ne gledas puno marke i ko sta nosi,jel ima dosta kopija cak i po radnjama koje se ovde reklamiraju,nego lepo opipas kacigu ,kucnes je ko lubenicu ;D ,pogledas zavrsnu obradu i izaberes. Polovnu moz da biras za te pare realno a nove slabo dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MadScientist 13 Napisano Septembar 20, 2010 Can't cure stupid, 81 postova Motocikl: Trenutno na 4 točka Prijavi odgovor kao problematičan nego lepo opipas kacigu ,kucnes je ko lubenicu ;D ,pogledas zavrsnu obradu i izaberes. Ma trazis i noz da je lepo iseces da vidis kakva je ;D Kolko vidim hoces full face, tako da je moja preporuka Duchinni D701METBK koja je dobila 4 zvezdice na SHARP testu, a cena je prihvatljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces zamenu za kacigu imam i fotoaparat canon powershot a430 + punjac i 4 baterije recimo da je to oko 40 jura i dajem 10 jura doplate Mislis da mi das 40e za moju kacigu? Znam da je prihvatljjiva ponuda ali ne mogu to da ti uradim, ipak ne vredi ona 40e... Nova je 5400 dinara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi otisla kaciga 10min posto sam se ubacio na temu ....... Potvrđujem, ja je kupio. Rekordno brza prodaja/kupovina Inače odlična je i tačno u stanju kako mi je rečeno. Hvala sinke, +1 za tebe Borec, ako nađeš istu kupuj slobodno. Vidim da se nova kreće oko 8500 din tako da se uklapaš sa lovom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem, ja je kupio. Rekordno brza prodaja/kupovina Inače odlična je i tačno u stanju kako mi je rečeno. Hvala sinke, +1 za tebe Borec, ako nađeš istu kupuj slobodno. Vidim da se nova kreće oko 8500 din tako da se uklapaš sa lovom. Izvini prijatelju ali koja je kaciga u pitanju? Totalno sam zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan :-\ Pročitaj svoju temu od početka pa ćeš se setiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Shiro Forest @sszgo E da te pitam nesto, jel dajes za moju kacigu 40e ili za ovu drugu, nisam te dobro shvatio, izvini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za onu drugu naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pobrkao sam lončiće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...