shomysss 7 Napisano Septembar 18, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan imao sam skoro jedan ekces sa skuterom pa mi trebaju retrovizori,zadnji desni migavac i nozica tamo gde se stavljaju noge za suvozaca...ne mogu nikako da nadjem ni jedan deo....u pitanju je motor sprint maxx 2009 god..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 19, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti pomoci oko toga javi se na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomysss 7 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan pokusao sam da ti posaljem ali ne moze jer ti je sanduce puno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Septembar 24, 2010 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,ako nemas broj telefona MASS TEHNIKA iz NS evo 021 673 60 22 oni su zastupnici Sprint-a,mozes da narucis i posalju ti postom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 24, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Sanduce mi prazno :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...