marcos 404 Napisano Februar 23, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @Sladjan20 Ako ga ostaviš dovoljno dugo da radi u leru doći će temperatura i do gornje granice. Ninja 250R kao i ostali motori nemaju striktnu radnu temperaturu kao što to imaju automobili. Na toj Ninji imaš nacrtan radni opseg temperature, i skroz je normalno da je po hladnom vremenu kazaljka na donjoj crtici (ne skroz dole nego do prve crte gledajući od sredine ka dole) dok je u gradu u nekoj gužvi skroz okej da ide do gornje granice. Ja sam vozio skoro novu Ninju 250R i tako se ponašala, tako da ne brini. Problem je samo ukoliko počne da izlazi iz "radne temperature", znači ako prelazi gornju granicu ili u vožnji pada ispod donje granice. Srećno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Maj 23, 2023 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, supruga je kupila ninju 250, sad trazimo majstora u BGu koji bi ga servisirao. Ni ja do sad nisam vozio kawu pa ne znam kome da se obratim. Ako imate nekog da preporucite bio bih zahvalan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Maj 26, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 5. 2023. at 19:22, Endurado je napisao: Zdravo, supruga je kupila ninju 250, sad trazimo majstora u BGu koji bi ga servisirao. Ni ja do sad nisam vozio kawu pa ne znam kome da se obratim. Ako imate nekog da preporucite bio bih zahvalan.... Rade Kocka, svoj motor sam do sad tamo vozio i uvek je sve bilo gotovo brzo, i sto je najbitnije, uradjeno kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...