X3M 26 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi se karburator pokvario,tj. nenormalno pusta benzin na onu pumpicu,moze li mi neko reci koji bi mi bilo najbolje da kupim i koliko bi nov kostao,do sada sam imao neki bing-ov...I moze li mi neko reci gde mogu da nabavim ili narucim dobre sajle za gas i kvacilo za ctx-a,posto ih ovde u Valjevu ima samo na buvljaku ali su zesce sr*nje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu pumpicu, najverovatnije ti pusta loncic(donji deo), otis'oti gumeni dihtung samo njega zameni!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 27, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pretresi i repariraj taj stari, i teraj!!! Kakva kupovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu pumpicu' date=' najverovatnije ti pusta loncic(donji deo), otis'oti gumeni dihtung samo njega zameni!?[/quote'] Nije dihtung...Ono crno dugmence sa desne strane karburatora kojim pumpam benzin u karburator,tuda mi pusta benzin...Nije dihtung 100 posto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma nije nista strasno ,malo treba podesiti nivo plovka ili eventualno zameniti iglicu koja kosta ne vishe od 100 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Onda je sigurno plovak. Ili se zaglavio ili se napunio gorivom. 100% plovak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano April 27, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan A gde da nadjem plovak ili iglicu posebno??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U Motos-ovoj prodavnici, ili vidi kod nekog majstora polovan ali nije to skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam novi karburator,Bing 21,i sad me zanima da li je pametno da ja sam namestam karburator ili da teram motor kod majstora za to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Pa namesti ga sam, to je bar lako. Jedino ako ne znas da ga lepo nastelujes onda nosi majstoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan E u tome je problem,sto ne znam da ga nastelujem a ne bih da zajebem nesto...Moze li neko ukratko da mi objasni sta se sve steluje sem ler gasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Kolicina vazduha i kolicina goriva se steluju, ali bolja varijanta ti je majstor ako nisi upucen u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak majstor...Ok...Hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ali opet pazi koji ti majstor radi. Da ti kao namesti pa postanes njegova stalna musterija. Oce oni da sjebu nesto pa da im onda stalno dolazis, kao ono nece da upali oteras mu motor on ti namesti uzme 500 dindzi a evo opet tebe kod njega za 2-3 dana i opet tako u krug. :-k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=8375.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...