Jump to content

Moto Zajednica

YAMAHA FAZER

Recommended Posts

• U prolazu, 74 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

Marko...mnogo hvala,nisam nikako danas stigao da se vidimo i upoznamo...nasao sam Danijela....motor je u dobrim rukama...jos jednom hvala...i da napomenem,Subi ili Subetu...svaka cast,izuzetan covek,izuzetni motori...fazer mu je kao casa,nov,novcat...al je ipak Danijelov prevagnuo...hvala,nadam se da se vidimo na nekom ladnom pivu...pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 794 postova
  • Motocikl: Bandit 650 K7

Marko...mnogo hvala,nisam nikako danas stigao da se vidimo i upoznamo...nasao sam Danijela....motor je u dobrim rukama...jos jednom hvala...i da napomenem,Subi ili Subetu...svaka cast,izuzetan covek,izuzetni motori...fazer mu je kao casa,nov,novcat...al je ipak Danijelov prevagnuo...hvala,nadam se da se vidimo na nekom ladnom pivu...pozz

moze li slika

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: HONDA DEAUVILLE

Nema na cemu!Neka te sluzi kao sto je njega sluzio i bices prezadovoljan!Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja