ErnestM 33 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem fazera 2002-2003.god. 063/609-325 Ernest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Ako si bio zadovoljan sa TA,kod Sube imas i Fazer-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Znam,hvala...to mi je plan B...vise bi voleo model sa novijom maskom...ka onaj plavi iz Babusnice od Srdjana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam fazera 600 iz 2004god u extra stanju presao oko 45000km pravih kupljen ovde nov a cena 4400eur...moze zamena za mini vena novijeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan malo mi je nedostizna ta suma novca...neki stariji,odnosno povoljniji...u svakom slucaju hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan IMA MOJ DRUGAR ISTI KAO ONAJ U BABUSNICI,OVO TI JE NJEGOV TEL PA GA NAZOVI! 0638384143 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala....zovem ga ujutro....da li se zna stanje,cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Marko...mnogo hvala,nisam nikako danas stigao da se vidimo i upoznamo...nasao sam Danijela....motor je u dobrim rukama...jos jednom hvala...i da napomenem,Subi ili Subetu...svaka cast,izuzetan covek,izuzetni motori...fazer mu je kao casa,nov,novcat...al je ipak Danijelov prevagnuo...hvala,nadam se da se vidimo na nekom ladnom pivu...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1569 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 794 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Marko...mnogo hvala,nisam nikako danas stigao da se vidimo i upoznamo...nasao sam Danijela....motor je u dobrim rukama...jos jednom hvala...i da napomenem,Subi ili Subetu...svaka cast,izuzetan covek,izuzetni motori...fazer mu je kao casa,nov,novcat...al je ipak Danijelov prevagnuo...hvala,nadam se da se vidimo na nekom ladnom pivu...pozz moze li slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 18, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan videh motor uzivo, super izgleda! k'o nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan Marko...mnogo hvala,nisam nikako danas stigao da se vidimo i upoznamo...nasao sam Danijela....motor je u dobrim rukama...jos jednom hvala...i da napomenem,Subi ili Subetu...svaka cast,izuzetan covek,izuzetni motori...fazer mu je kao casa,nov,novcat...al je ipak Danijelov prevagnuo...hvala,nadam se da se vidimo na nekom ladnom pivu...pozz Nema na cemu!Neka te sluzi kao sto je njega sluzio i bices prezadovoljan!Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Morace...i cuvacu ga kao malo vode na dlanu...jos jednom hvala i prenesi pozdrave u BNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Postavljene su slike u odeljku "MOTORI" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...