BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kompletno u fabrickom stanju, uradjen je veliki servis, nov akomulator, novi paknovi napred i pozadi, gume odlicne, registrovan do 20.8.2011, presao 23500 km. Od dodatne opreme ima kofer, koznu torbicu ispod fara, i navlake na rucicama kocnice i kvacila... Bez bilo kakvih ulaganja ''sedi i vozi'', vredi pogledati... Cena: Za kes 1100E ; u zameni 1200E 066/350-700 Cacak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika... http://cdn.bjbikers.com/images/imported/0a/QcRTU_fotografija0045u.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/zo/2kmH8_fotografija0047.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/EF/UciEE_fotografija0048.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/BH/5BPRy_fotografija0049.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Ne/ONcDJ_fotografija0051q.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/2K/GzNrs_fotografija0052.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/B9/VCRcK_fotografija0053.jpg/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam i video i vozio i znam kako je odrzavan, i mogu da ga pohvalim. Boljeg CM-a nisam nikad video (mozda moj bivsi ;D ;D ;D ). Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hwala... U obzir dolazi i zamena za jaci uz moju doplatu, tako da ako neko ima neku ponudu moze da predlozi... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Septembar 21, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan koje je to godište prijatelju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan godiste je '87, tako pise u saobracajnoj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena za kes: [move]1100E[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan ovaj motor vredi, ja bih isao da ga gledam ali mi ne dozvoljava jedan isti takav u garazi ko ovo ima taj se ne kaje sto ga je kupio ...izmedju ostalog..zamolio bih ekipu ako neko zna gde mogu da kupim auspuhe za ovaj motor neka mi kaze,bio bih mu vrlo zahvalan,posto su onome mom dedi u garazi istrulili,a zao mi da stoji onako sa pola auspuha izvinite na off-u ali stvarno vec dugo trazim te auspuhe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego, jel tebi jedan auspuh kraci od drugog? Nije kraci, iste su duzine... Jesi li skinuo prigusivace sa auspuha? Nisam nista dirao, kompletno je u fabrickom stanju, ''necuje se, a radi''... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan izmedju ostalog..zamolio bih ekipu ako neko zna gde mogu da kupim auspuhe za ovaj motor neka mi kaze,bio bih mu vrlo zahvalan,posto su onome mom dedi u garazi istrulili,a zao mi da stoji onako sa pola auspuha izvinite na off-u ali stvarno vec dugo trazim te auspuhe... Ima jedan decko u Čačku koji ih rasklapa, predpostavljam da ima sve za njih, videcu da ti nabavim broj pa cu ti poslati na pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Septembar 29, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Nista, samo kazem. Da nije to neki problem kao u temi o CS-u...? saltanje bez kvacila je sasvim normalna stvar nema veze sa cs-om ;D nego da ne bude off, da li motor ima napred uzu gumu a pozadi zadnju? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Septembar 29, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan @borec koji motor se tebi propinje? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Octobar 2, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ako izuzmemo kretanje iz mesta, mada je i ono relativno lako izvodljivo, saltanje bez kvacila je veoma korisno za postizanje boljeg ubrzanja i ako se pravilno izvede ne steti motoru. kad sam te pitao koji motor se tebi propinje mislio sam da imas motor pa da kazes koji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 1, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novogodisnji popust za kes 1050E... I dalje aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena za kes 1000E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno cena 1000E... Moze i neka zamena uz moju doplatu, prednost naked... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno, presao 24500 Km, uradjen redovan servis i spreman je za sezonu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...