vladmoll 460 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je najpopularniji DID. Da li neko ima iskustvo sa Reginom ili RK. Nesto su jeftiniji od DIDa sto i nije bitno, ali me interesuje kvalitet ova druga dva lanca. RK koliko vidim je japanski lanac! Kod fabrickih lanaca na japancima koliko znam nikad se ne ugradjuje DID(bar na lancu to nepise) pise japan, koji je to lanac da li neko zna. Pitam iz razloga sto su ti originalni lanci extra kvaliteta. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1698 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 822 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan kod mene na hondi cbr 600f4 je fabricki did i radi jos a ima mu 35000km RK ,TSUBAKI su vrhunski japanski lanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...