Pablo 2227 Napisano Januar 11, 2006 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam svedok sudara jutros dok sam isao na posao. Raskrsnica je, kad se ide iz Jurija Gagarina, poslednja pre mosta preko autoputa. Lepo smo svi stajali pred semaforom i cekali da se upali zeleno, a kola iz smera normalnog nasem (to je onaj bulevar sto prolazi pored Vera i buvljaka) su imala zeleno najnormalnije, ali nije jos niko prolazio. U tom trenutku ti jedna nalickana plavusa, u svojim kasnim 30tim godinama (po mom misljenju, najgora vrsta za bilo sta sto ima veze sa zivotom) najnormalnije krece sa semafora, kao da se upalilo zeleno (A NIJE). Bas sam se zapitao sta joj bi da tako krene jer je gospodja lepo krenula, bez da gleda levo i desno. Naravno, sa leve strane nailazi auto sa nekih 6-7 banki brzine i spuca je u prednji levi kraj kola (mislim da je neka fiesta bila u pitanju)... Nije bilo sanse da lik ukoci jer je levo od te zene (tj. tacno izmedju aktera radnje) bilo kola koja su cekala da se upali zeleno. Evo jos uvek razmisljam da li bih se (i kako) mogao spasiti da sam ja motorom isao umesto tih kola koja su se sudarila sa tom zenturacom. Sve vreme mi je onaj filmic sto je Djura poslao (sa likom koji udara motorom u auto ispred neke pumpe) pred ocima... Aj sad, da vas lepo pitam, kako da se mi spasimo od takvih ljudi? I posle zasto motoristi toliko ginu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 11, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad' date=' da vas lepo pitam, kako da se mi spasimo od takvih ljudi? I posle zasto motoristi toliko ginu...[/quote'] importujes jos 3-4 cula i sve ih aktiviras... ako se oslanjas na druge ucesnike u saobracaju poginuces prije no budes svjestan toga... ni kaciga, ni odijelo, ni Bog te spasit nece ako se sam ne pazis.. bem li ga, ranjiviji smo mnogo puta vise nego ovi penali s kolima i zato se sami moramo pazit... moras predvidjat sto ce ovaj ispred tebe da uradi.. kakvo sranje. pih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 11, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Hebiga, za motor treba sesto culo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Treba lepo ko moj drugar glavonja, kad god vidis takvu situaciju ili slicnu , a izbegnes problem lepo nogom po staklu ili retrovizuru pa nek se misle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 11, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Treba lepo ko moj drugar glavonja' date=' kad god vidis takvu situaciju ili slicnu , a izbegnes problem lepo nogom po staklu ili retrovizuru pa nek se misle[/quote'] APSOLUTNO SE SLAZEM!!!! :twisted: Za slucaj da me neka budala nabode van naseljenog mesta, a prezivim, imam i ''vatreniji odgovor''! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Januar 11, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ! Ne poèinjite sa izjavama mržnje. (mislim da je tako definisano u pravilima). Svakome od nas se bar jednom desilo da doðemo u iskušenje da se "osvetimo" nemarnom vozaèu automobila, taxija, autobusa itd. ali, setite se da ste (veæina) i sami nekada napravili grešku vozeæi auto. Trenutak nepažnje, pad koncentracije (ili nazovi to kako god) je dovoljno da se napravi veliko sra.e. Mi, dok vozimo motore, mislimo i "snimamo" situaciju mnogo brže nego vozaè automobila. A znate i sami sa koliko dekica, bakica i novopeèenih vozaèa "delimo" ulice. Zato, ajde da budemo pozitivni. (bar na Netu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi !Ne poèinjite sa izjavama mržnje. (mislim da je tako definisano u pravilima). Svakome od nas se bar jednom desilo da doðemo u iskušenje da se "osvetimo" nemarnom vozaèu automobila' date=' taxija, autobusa itd. ali, setite se da ste (veæina) i sami nekada napravili grešku vozeæi auto. Trenutak nepažnje, pad koncentracije (ili nazovi to kako god) je dovoljno da se napravi veliko sra.e. Mi, dok vozimo motore, mislimo i "snimamo" situaciju mnogo brže nego vozaè automobila. A znate i sami sa koliko dekica, bakica i novopeèenih vozaèa "delimo" ulice. Zato, ajde da budemo pozitivni. (bar na Netu) [/quote'] Slazem se , ali u principu ko ih .be , velika vecina njih misli da smo debili i ludaci koji jurcaju na motorima i ugrozavamo bas njih.Neznam Nesho jesi li ikad imao slicnih problema, ja jesam sto svojom krivicom , ali i tudjom.Poslednji moj problem bukvalno je napravio nabedjeni vozac A8 i sjebao mi zgob na densoj nozi sigurno zauvek.Nije govor mrznje , ali ja cu sigurno tim debilima kji misle da su sami na putu ili imaju za opravdanje konfuziju i pad koncentracije (i to mi se desilo jednom kao izgovor) sigurno lomiti retrovizore i stakla, ako zatreba , a budem jaci lomicu i njih.Nek ukapiraju da nisu sami i dasmo mi na dva tocka apsolutno nezasticeni.Nek odu malo u Italiju pa nek naprave neki problem motociklisti imace sa zakonom vece probleme nego da su udarili peseaka Naravno desava se da covek nije kriv i nije ni blizu imao losu nameru , ali uglavnom nije tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 11, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Sve vreme mi je onaj filmic sto je Djura poslao (sa likom koji udara motorom u auto ispred neke pumpe) pred ocima... Da ali taj motociklista je isao bar duplo od ogranicenja. Vozac ili vjerovatnije vozacica nije navikla na takve brzine tuda. Da ja idem 200 i izleti mi auto i prezivim rijec mu ne bih rekao. Ali ako postujem propise i udari me auto po sistemu "jaci sam briga me" imao bi ozbiljnih problema :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...