Jump to content

Moto Zajednica

regler za XTZ660 i ako neko zna zasto je crko

Recommended Posts

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: XTZ660

Danas primetio da malo slabije vergla kad sam palio i odlucio da proverim, premerio napajanje dok je na ler gasu lepo puni medjutim cim se da gas prestane. Crko mi je regler isto pre jedno mesec i po i tad sam stavio nov. Pre toga nisam imao nikakvih problema. Je l neko mozda ima ideju sta moze biti uzrok da nov regler crkne posle mesec i po i gde mogu da kupim nov i kolko para?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova
  • Motocikl: K1600GT

Meni je istao tako na Kymcu crko nov i kad sam kupio drugi posle bilo sve o.k. kontam da je los kvalitet reglera. Da ti se mozda ne pregreva na kom je mestu.

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: XTZ660

Nalazi se ispod maske desno od fara. Znam al plasim se ako stavim opet nov da i on crkne za mesec dana. Jer pre nego sto mi je crko prvi vozio sam se od proslog decembra bez ikakvih problema. Kad je crko oterao kod majstora i on stavio nov i evo posle mesec i po crko. Ima sigurno jos nesto sto bi moglo da utice sem kvaliteta samog reglera

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Crko regler . OK, to se desava, ali mislim da si gresku napravio kad si stavio nov jer si trebao kod elektricara da proveris alternator i diodnu plocu . Kontaktiraj Arakisa .

• Drug član, 1838 postova
  • Motocikl: cbr 600f

nema on diodu plocu,ima klasican trofazni altelnator,moze biti i da je slucajnost.dali ti je odgovarajuci akumulator?

mozda nije regler sada,premeri napon na fazama altelnatora i proveri sve konektore.

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ako si vozio neku zensku na motoru sigurno je povukao vlagu  ;D ;D ;D ;D ;D od sad najlon na sediste za svaki slucaj  :D :D :D

desava se da crkne nista novo,kontaktiraj majstor josku da ti napravi drugi regler  ;)

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

To je nas genija za struju..

Tesla mu dodje neko koleno..

Dodje covek na gulasijadu da pravi gulas..kad i tamo ga proganjaju raznorazni likovi sa bolnim izrazom lica..brate pomagaj ;D

• Drug član, 1366 postova
  • Motocikl: Tuareg 660

Danas primetio da malo slabije vergla kad sam palio i odlucio da proverim, premerio napajanje dok je na ler gasu lepo puni medjutim cim se da gas prestane. Crko mi je regler isto pre jedno mesec i po i tad sam stavio nov. Pre toga nisam imao nikakvih problema. Je l neko mozda ima ideju sta moze biti uzrok da nov regler crkne posle mesec i po i gde mogu da kupim nov i kolko para?

Regler na prvom modelu XTZ660 ( sa jednim kvadratnim svjetlom ) je tvornički loš i najveća je mana tog modela. Svakako

stavi regler sa novijeg modela ( sa dva okrugla svjetla ), jer nisu isti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja