beric 0 Napisano Septembar 14, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Svakako B-King, ali MT-01 nije njegova konkurencija, to je pre V-Max, a u tom slučaju V-Max je žešći izbor ;D Kada sam 2009 godine usao na Beogradski sajam motocikla samo jedan motor se izdvajao iz sve te gomile raznih masina a to je novi V MAX ali to mi je trenutno nedostizna stvar, gledajuci njega po internetu sam i dosao na ideju da uzmem MT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan moj glas ide za MT01. neka mi ne zamere ljudi koji imaju b king ali meni om izgleda tako mlohavo impotentno da je to katastrofa. ok mehaniku ne treba komentarisati ali zar nisu mogli da ga naprave malo nadrkanijeg?! kawina Z serija je po meni dve klase iznad u pogkledu dizajna... b kinga jedino yoshimura malo vadi ali jako malo... zadnji kraj je po meni made in prc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan moj glas ide za MT01. neka mi ne zamere ljudi koji imaju b king ali meni om izgleda tako mlohavo impotentno da je to katastrofa. ok mehaniku ne treba komentarisati ali zar nisu mogli da ga naprave malo nadrkanijeg?! kawina Z serija je po meni dve klase iznad u pogkledu dizajna... b kinga jedino yoshimura malo vadi ali jako malo... zadnji kraj je po meni made in prc. Hvala na misljenju i meni se vise svidja MT 01 ali (UVJEK TO ALI) nisam siguran samo zbog V masine i dva cilindra zato bih ju volio da probam prije nego odlucim a B KINGA sam probao ima masu, masinu sve mi se svidja osim sto i sam kazes mogli su ga malo spektakularnije napravaiti jer je vec vidjen na GSR-u koji i sam vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Septembar 15, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan moj predlog mt 01 vozio sam taj motor i mislim da je savrsenstvo od motora,opet b king je nekako mocniji a i ne sumnjam u kvalitet suze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Septembar 15, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan moj predlog mt 01 vozio sam taj motor i mislim da je savrsenstvo od motora,opet b king je nekako mocniji a i ne sumnjam u kvalitet suze [/quote ] Ima li gdje da se proba MT 01 dosao bi bilo gdje mislim na Srbiju posto imam TRENUTNO samo smecarski BiH pasos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svakako B-King, ali MT-01 nije njegova konkurencija, to je pre V-Max, a u tom slučaju V-Max je žešći izbor ;D Slažem se kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan moj glas ide za MT01. neka mi ne zamere ljudi koji imaju b king ali meni om izgleda tako mlohavo impotentno da je to katastrofa. ok mehaniku ne treba komentarisati ali zar nisu mogli da ga naprave malo nadrkanijeg?! kawina Z serija je po meni dve klase iznad u pogkledu dizajna... b kinga jedino yoshimura malo vadi ali jako malo... zadnji kraj je po meni made in prc. Hvala na misljenju i meni se vise svidja MT 01 ali (UVJEK TO ALI) nisam siguran samo zbog V masine i dva cilindra zato bih ju volio da probam prije nego odlucim a B KINGA sam probao ima masu, masinu sve mi se svidja osim sto i sam kazes mogli su ga malo spektakularnije napravaiti jer je vec vidjen na GSR-u koji i sam vozim Sto bolan jarane handris raju bez veze....Kad vec znas sta ti se vise svidja ili bi samo da probash. ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan moj glas ide za MT01. neka mi ne zamere ljudi koji imaju b king ali meni om izgleda tako mlohavo impotentno da je to katastrofa. ok mehaniku ne treba komentarisati ali zar nisu mogli da ga naprave malo nadrkanijeg?! kawina Z serija je po meni dve klase iznad u pogkledu dizajna... b kinga jedino yoshimura malo vadi ali jako malo... zadnji kraj je po meni made in prc. Hvala na misljenju i meni se vise svidja MT 01 ali (UVJEK TO ALI) nisam siguran samo zbog V masine i dva cilindra zato bih ju volio da probam prije nego odlucim a B KINGA sam probao ima masu, masinu sve mi se svidja osim sto i sam kazes mogli su ga malo spektakularnije napravaiti jer je vec vidjen na GSR-u koji i sam vozim Znaš kako se odlučuje koji je motocikl bolji a koji lošiji: ,,najbolji motor je onaj koji uspije da izazove najveći kez od uva do uva'', a iz ovoga se vidi da ti se sviđa MT-01 Prema tome ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Septembar 15, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je laksi, nize sediste, veci rezervoar, znatno veci top speed, vodeno hladjenje... jebes Yamahu kad joj je crveno na 5.000 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima li gdje da se proba MT 01 dosao bi bilo gdje mislim na Srbiju posto imam TRENUTNO samo smecarski BiH pasos Dodji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Septembar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan moj glas ide za MT01. neka mi ne zamere ljudi koji imaju b king ali meni om izgleda tako mlohavo impotentno da je to katastrofa. ok mehaniku ne treba komentarisati ali zar nisu mogli da ga naprave malo nadrkanijeg?! kawina Z serija je po meni dve klase iznad u pogkledu dizajna... b kinga jedino yoshimura malo vadi ali jako malo... zadnji kraj je po meni made in prc. Hvala na misljenju i meni se vise svidja MT 01 ali (UVJEK TO ALI) nisam siguran samo zbog V masine i dva cilindra zato bih ju volio da probam prije nego odlucim a B KINGA sam probao ima masu, masinu sve mi se svidja osim sto i sam kazes mogli su ga malo spektakularnije napravaiti jer je vec vidjen na GSR-u koji i sam vozim Pa kupi b-kinga i dotjeraj ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan nisam probao ni jedan ali za mene tu i ne bi bilo dileme mt 01 vizuelno mi se vise dopada, a i v2 mi je interesantniji za mix grad + ponekad put (slazem se da na oba preko 150 jeste mucenje.... jbg to je cena za naked motor, auto put odmah otpises. Ako si u fazonu da ibarskom ides 200 onda batali ) A CB1000R nije opcija ? Jeste, 4 cilnidra su ali Honda je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li gdje da se proba MT 01 dosao bi bilo gdje mislim na Srbiju posto imam TRENUTNO samo smecarski BiH pasos Dodji. Samo reci gdje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Sto bolan jarane handris raju bez veze....Kad vec znas sta ti se vise svidja ili bi samo da probash. ??? ;D ;D ;D Nije mi ni na kraj pamenti da bilo koga handrim cisto me interesuje misljenje bilo koga od Vas posto ni jedan ni drugi motor nisu malo para a kontam da uzmem motor na duzi period ,od ta dva uzimam sigurno jedan samo mi malo hvali Inace duze vrijeme vozim motore niti volim svoj davati nekome a pogotovo uzimati ili probavati neciji drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima li gdje da se proba MT 01 dosao bi bilo gdje mislim na Srbiju posto imam TRENUTNO samo smecarski BiH pasos Dodji. Samo reci gdje imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces da ti svi zubi ispadnu onda uzmi MT01 ! motor i ide extra ,a i lepo se vozi! moj glas za B-Kinga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Odluka je pala juce je kupljen SUZUKI B KING ovom prilikom se zahvaljujem svima a pogotovu drugu KEPI i mom velikom bratu IGORU a sada evo malo slika pa pogledajte jesam li pogrjesio PS.Motor stoji u dnevnom boravku a zena ko zena sta ce nam to tu bla bla bla ali makar me vi razumijete to je najljepsa stav u kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki B KING 2009 godina presao 4000.00 KM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom ga vozio! Cestitam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Novembar 22, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan :care: lijep motor,nema sta... Kazu da ako hoces da zena vristi jos 15 minuta poslije orgazma treba samo da Ga obrises o zavjesu...ali tebi je dovoljno sto si ga utjerao u dnevnu sobu i vristace ti do proljeca Kotrljaj se Mile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Novembar 22, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ...jos kad mu otvoris auspuhe,vristace i sve komsinice :gaa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom ga vozio! Cestitam!! Hvala druze Kepo i nadam se da ce mo se upoznati cim ugrije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beric 0 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Čelinac Motocikl: Triumph trophy 1215 SE Prijavi odgovor kao problematičan ...jos kad mu otvoris auspuhe,vristace i sve komsinice :gaa: Pucace neko u nas dvojicu i to vrlo brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 24, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Mocan bajk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Novembar 24, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...