Draguljce 9 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam dobro napisao u naslovu ali zanima me da kupim taj zadnji stender posto moj motor ima samo bocnu nogaru. Mogu i direktne ponude, a informacije gde ima da se kupi i koliko kosta... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S@le 12 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zakasnio al .... Da ti ne tupim sa cenama sada a već sam i zaboravio jer napravih ovaj štender za cca 700-800 din pre dva meseca!Naravno ne znam da li imaš mogućnosti (alat i umeće a veruj mi i ja ga nema puno ali tu sam da pomognem po svakom pitanju) a ako imaš,pravi sam bre Ja sam na osnovu ovog foruma našao slike,skice,mere malo gvoždja i stare točkove od rošula koje sam vozio ....mmmmislim odaaaaavno Sve to izvarih za dva dana,na tenane i eto šta ispade!Koristi mi extra.Ako treba pomoć neka,tu sam! Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Septembar 23, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam dobro napisao u naslovu ali zanima me da kupim taj zadnji stender posto moj motor ima samo bocnu nogaru. Mogu i direktne ponude, a informacije gde ima da se kupi i koliko kosta... Hvala! Ni ja nisam video ranije... 4.400,00 Din -5% za BJB članove u PEGAZ-MOTO u Zemunu ili Novom Sadu. Šaljemo i AKS-om u ostala mesta u Srbiji. Imaš baner gore za kontakt telefone i adresu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jelen gajba ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VULKAN 16 Napisano Septembar 23, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Jakovo-Beograd Motocikl: VN 900,,NSU PRETIS 1960. Prijavi odgovor kao problematičan moto shop ''BIKER HOUSE'' --Tosin Bunar 95,N.Beograd--063 825 824 1,,javi se ,cena 3450 din,,pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...