Šarba 1048 Napisano Septembar 11, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan -Kaciga je malo koriscena, kupljena 18.05.2010. -Kaciga poseduje i Hello biker Spybal komunikaciju, slusalice, mikrofon(u odlicnom stanju) -Prodajem je jer je nemoguce voziti fazera sa flip up sistemom -Nova Nolan N90 kaciga kosta 245e -Hello biker je mene kostao 60e CENA: 200e Bez zamene kontakt: 0642982371 Djordje Vise o Hello biker komunikaciji: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=49242.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan L ili XL ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan ajde okaci jos nesto od opreme pa da ti dam skuter....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, kaciga je M. Ja sam je nosio i bila mi je bas taman... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan je li moze na4 ceka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 12, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan je li moze na4 ceka? ;D ;D ;D Tortaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ima i torta!!! ;D a kaciga nije nova zanaci moze ina rate na 4 ceka bez pokrica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Septembar 12, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je odlična, ja je imam, doduše na skuteru. Drugar probao na Hondi CBR i bez problema ide velikim brzinama. Ne znam šta joj se zamera, pošto se kod nje može podesiti i flip i vizir da ne pušta nigde. Da, ima odličan kalup u prednjem delu, ne udara brada, baš kako treba. Skida joj se postava, Pinlok anti maglin vizir, padajuće naočare, atest i za podignut flip, odnosno kao Jet varijanta. Bilo kako bilo, odličan izbor ko je kupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...