cavka 8 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam nasao motor koji mi odgovara,malo stariji Suzuki,u N. Sadu ali mi je to prvi motor i ne znam na sta da obratim posebnu paznju,pa bi mi dobro dosla preporuka i telefon nekog pouzdanog servisa u N.S. gde bi mogli da ga pregledaju.Unapred zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam nasao motor koji mi odgovara,malo stariji Suzuki,u N. Sadu ali mi je to prvi motor i ne znam na sta da obratim posebnu paznju,pa bi mi dobro dosla preporuka i telefon nekog pouzdanog servisa u N.S. gde bi mogli da ga pregledaju.Unapred zahvaljujem. Obrati se clanu ovog Foruma "Drumskalisici" iz NS na PP pa ga zamoli za uslugu,nece te puno kostati. Kad on pregleda motor ne treba ti nikakav Servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A ako si nasao njegov Suzuki slobodno uzmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Octobar 2, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci,zavrsio sve,uzeo motor,sad samo da sve bude u redu,kao sto su mi rekli da jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...