sbasic 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na svojoj Hondi Black Widow (vt750 dc) sam instalirao falcon produžene komande koje sam pazario u Louisu baš za moj model motora. Otkako sam to uradio dobio sam mnogi ugodniji položaj za vožnju ali i čudan problem sa menjačem - nikako da ga podesim kako treba. Bio sam kod dva servisera i problem i dalje opstaje. Očigledno da treba da se uradi neko podešavanje ugla menjača? Neko zna nekog servisera/mehaničara koji može da mi pomogne oko ovoga? Boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan opisi malo taj problem?sta se desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sbasic 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan opisi malo taj problem?sta se desava? Menjač zapinje u nižim stepenima prenosa, često na semaforu ne mogu da ubacim u ler... Ponekad, kad prebacim u polasku iz prve u drugu ili ostane u leru ili lupne u drugoj kao da sam udario ključem po metalnoj kanti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 11, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da ti sad ne razdvaja dovoljno kvacilo,ako si raskacivao sajle kad si menjao komande,tj.nasteluj zategnutost sajli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...