Vladimir Kovac Paci 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cao prijatelji,ja imam Yamahu dt 70 i hteo bih da je prodam.....E a posle toga bih hteo da kupim fullcross motor e i nisam pametan da uducim koji da uzmem dvoumin se za Hondu cr125 i Suzuki rm125 e sada ja bih vas molio da mi napisete koji motor bi ste vi uzeli i zasto...???!!! HVALA NA POMOC pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 9, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ktm exc 125 i miran si salim se naravno kosta ko djavo. Sve u svemu ako si u mogucnosti probaj oba motora pa onda odluci ne znam kako stojis sa parama ali sto vise konja to manji rok trajanja tj cesca generala po slobodnoj proceni 15 000 - 20 000 tako nesto (ispravite me ako gresim). Sve usvemu oba motra su lepa i kvalitetna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Septembar 9, 2010 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti preporučio da ne gledaš tako na kupivinu nego, šta nadješ najpovoljnije to kupi samo da je dobro!!! CR;YZ;RM;KX;SX;RX;WR;...i naravno Dzej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ktm exc 125 i miran si salim se naravno kosta ko djavo. Sve u svemu ako si u mogucnosti probaj oba motora pa onda odluci ne znam kako stojis sa parama ali sto vise konja to manji rok trajanja tj cesca generala po slobodnoj proceni 15 000 - 20 000 tako nesto (ispravite me ako gresim). Sve usvemu oba motra su lepa i kvalitetna. 15000 - 20 000 hiljada cega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kilometra naravno nismo stranci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 10, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Kilometra naravno nismo stranci Druze moj, "malo" si pogresio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 11, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Stranci u smislu englezi/amerikanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Septembar 11, 2010 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kilometra naravno nismo stranci daj bize da sa takmicarcem predje 10 ooo >:(km ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 11, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan rok trajanja tj cesca generala po slobodnoj proceni 15 000 - 20 000 tako nesto (ispravite me ako gresim). evo za pocetak da te ispravim .. kod takmicaraca se ne gledaju kilometri vec radni sati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...