PedjaR 70 Napisano Septembar 8, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha XV535 Virago - custom, 1990 god. registrovana do Aprila 2011 god. dosta dodatne opreme: -produzene komande, -syssy bar, -drag volan, -hromirani deklovi motora, -bisage (kvalitetna koza), -prednja k. torbica -drugi ugao vila, -drugaciji zadnji blatobran (od dragsatra), -nize odradjeno sediste, -vetrobran Agregat redovno servisiran (kod Spaleta u BG) i u odlicnom stanju ne trosi gram ulja. Ima 34Kw i ide kao sam djavo. Sada je na cajgeru 66000, ali pravih Plocice su dobre, paknovi takodje (skidan je zadnji tocak, jer menjan semering kardana, pa su pogledani paknovi). Reglel je nov i odlicno puni. Cena 2100 evra evo je zimska 1800€ koja je fiksna (moze i na rate) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 10, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za enduro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 10, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,srecno sa prodajom! Eh,Pedja,pedja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 10, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Леп мотор, са много додатне опреме.... Али ендуро је у венама........љубав је то... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 11, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan u pravu ste, steta sto sam poceo sa endurom pa sad ne mogu bez njega... a "Vijagra" je odlicna, prava zver, al nije to za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Septembar 11, 2010 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan ... јако леп мотор ... срећно са трансфером ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cccc ;D ;D ;D vidi možda ovako nešto, čovek razmišlja o kruzeru... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60165.msg723009#new Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Povućeš ti ovaj oglas, samo da još malo odmaknu Sons-i. Najdalje do četvrte epizode ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Eto... a sta sam ti ja rekao kad si razmisljao :D.. mani se tih mini chopera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan A da ti probas i nekog sportaka u medjuvremenu Srecno sa prodajom Pedja lik si majke mi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 13, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eto... a sta sam ti ja rekao kad si razmisljao :D.. mani se tih mini chopera Pa nisi mu samo ti to govorio.... ;D Kako god, ko voli čoperice, ovo je jako lep primerak. Video ga pre koji dan uživo u Temerinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 14, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan a zvuk, nemam cime da snimim ali bas je... skino sam mu prigusivace, tako da se cuje jace od 750cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja junachki sine , mani se tih visokih djavola opet cjesh da se preturish, nego lepo obe noge na zemlju i nek se devojchice okrecju za tobom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 14, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa nesme ju se vise cice sad okretati zamnom... ljuti ce se moja draga! LOL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 14, 2010 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan pa nesme ju se vise cice sad okretati zamnom... ljuti ce se moja draga! LOL Kupi ti R pa će se drage menjati same :P Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan A da ti probas i nekog sportaka u medjuvremenu Srecno sa prodajom Pedja lik si majke mi ;D nemoj ga paliti,molim te! i zaovo smo mu leeeeeeeeeepo govorili ali je poslusao "glas razuma"! no eto ipak se pomerio u odnosu na polozaj jupitera!! ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 17, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan za bracu forumase popust 100€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 18, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena i za manji cruzer ili za skuter do 1000€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 21, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan novi uslovi u prvom postu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Septembar 21, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da imam te pare lako bismo se dogovorili ;D Ionako se i moja draga zagledala u njega... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 21, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan vas sam ceko ;D a ja reko ti ne vidis oglas?! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Septembar 22, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam, gledam... ;D I skenjam se kad god pogledam... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 23, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan zbog nerealnih ponuda cena u zameni je 2100€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 2, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan evo da uhvatimo zadnje trenutke sunca i da se malo provozamo, dok cekamo buduceg vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 6, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ovo sunce bas ne da, da se sedi za kompjuterom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...