dencse 0 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma gotovo je.....sacu ga prodam u staro gvozdje na kilo......skoro cu tolko i da dobijem....... i sad sam popizdeo.......vise ga ne dam za te pare......sad je cena 1000e i 2 gajbe piva,i izvlacim sav benzin iz njega ;D ;D i izduvam mu gume,i opalim ga macolom po masci i instrument tabli i onda ce da bude extra za te pare..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan polako, znam ima ih par koji skupljaju pare ... strpi se samo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Popsy preeeeedjiiiii na hoooonduuuuuu Popsy preeeeedjiiiii na hoooonduuuuuu Popsy preeeeedjiiiii na hoooonduuuuuu Silaaaa te zoveeeeeeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego gledam za jednu ortakinju koja je skoro položila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Octobar 13, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan oooooo sta ti reko za motooooooor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja sta da ponudim uz pare ali te verovatno ne interesuje manja kubikaza . .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja sta da ponudim uz pare ali te verovatno ne interesuje manja kubikaza . .. brate,ja ga zato i dajem tako povoljno što mi treba keš..... faktički pojednostavljeno menjam za nešto jeftinije+1000e ili ga prodajem za 1000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan i da umalo da zaboravim,ova cena je do sledećeg petka tj. do 22og,nakon toga ga povlačim iz prodaje,pa ću uzmem kredit........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan sory za of gde otisao GS da znam zbog prevoda.... Inace ova ponuda ti je extra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan sory za of gde otisao GS da znam zbog prevoda.... Inace ova ponuda ti je extra ne brini druže,gs je otišao u prave ruke,kod mog prijatelja s posla.....znači dečko je stvarno ok. i mislim da ga više nikad neće prodati ;D ja sam svakako planirao da kada dodje do prepisa da te kontaktiram,jer faktički prepis je svakako moj....tako da u martu kada ističe,zvaću te"hteo ne hteo",a motor sam tako i dao(mada mi još uvek nije u celosti isplaćen)da je prepis obavezan. a što se tiče ove moje ponude.....pa kupi sebi i jednu enduraču čisto da imaš ;D ,tamo kod vas ima i gde da se vozi..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije više na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ponovo na akciji...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...