draza 554 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi . Evo sta se desava sa gore pomenutim karburatorima . Motor je 1985-o godiste i cuveni Acin xl koji je osim karburatora besprekoran . Od mnogo godina cimanja i rada pojeli su se siberi i prave ovakve probleme : 1-Kad je motor ugasen gas se daje lagano ( rucica gasa se lagano zavrce ) a kad je motor upaljen na pocetku ima neki zub (mnogo jace nego sto se posle zavrce ) i uvek cimne kad se da gas . Znaci ne moze onako ljudski da se dozira . 2-Nestabilan rad motora . Kad se da gas i polako pusti drzi na skoro 2000 obrtaja . A kad se da gas i naglo pusti onda na 1300 . 3-Kad se naglo odvrne gas motor se ugasi ( sto je po meni normalno za starije siberase osim delorta a sto se sa leptirima i vakum siberima ne desava . 4-Najgori karburatori ikad smisljeni ( opet po meni jer nije samo da se na mom motoru desava ovo gore pomenuto . Evo na drugarevom suzukiju od 750 isto tako . KATASTROFA ) E sad ovako . Da li kupujem neke druge karburatore ? Da li moze da se stavi jedan pa da se raspodeli na dva ulaza u glavu ? Ili dajte neki predlog pa da diskutujemo . Po meni moze i neka druga dva od neke endurace ili slicno . Aj ko zna neka prica sta da radim . HVALA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 8, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Kupis u Louis-u set za reparaciju karburatora... skines, razmontirash, ocistis detaljno, promenish sve sta treba (a u tom setu dodje bukvalno sve) i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Druze pozdrav . Verujem da je to tako sa novijim i dobrim karburatoima . Prvo ne dobijas sve samo diznice i ostala cude . Ne dovija se plovak koji ide gore . A verujem da razumes da se od vremena koliko puta iso gore dole i pritiska vazduha prema glavi cilindra istavio elipsast oblik i na plovku i u karburatoru . Unutra je inace sve dobro samo to ne valja . I kad radi vibrira i pored propusta ono sto ne bi trebalo da propusta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 8, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ima oproblem sa tim zaglavljivanjem sad kod mene kako je onaj cilindar na kome je iglica tj koji otvara gorivo im amali uskem i u njega ulazi izbocina sa karba kao mala iglica (vodjica) sa zida karbutratora sad vremenom se ta iglica pojela i poceo da mi glavi sad to se resilo kod mene na spoljnoj strani im ako mala rupica u koju se stavi silo i lupi se cekicem i unutra se napravi ta iglica sad sve to treba precizno uraditi. P.S. svaka cas ako si nesto razumeo videcu da skinem karb pa da ti slikam ovih dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...