gavrolini 2754 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bitno je da su felne 17 i da napred moze guma 120(3,5jota) a pozadi 160(4 ili 4,5jota) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam od Honde CBR 600f ide 160 guma fabrichki trenutno je 180 al ne izgleda lepo ... al nije na prodaju nego iskljuchivo zamena za istu tj slichnu ali shiru 5,5-6jota ili shiru da mogu da stavim lepo gumu od 180-190 i doplatim ti 20e pa ako naleti neko sa tom prichom da se iskombinujemo u G6 kombinaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam neke u ponudi ali su mi bile mnogo skupe tako da me nema u toj prici. Ako izleti nesto povoljnije ja ti javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan imao sam neke u ponudi ali su mi bile mnogo skupe tako da me nema u toj prici. Ako izleti nesto povoljnije ja ti javljam Da nije bio u ponudi prednji tocak od Yamahe XTX 660 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam neke u ponudi ali su mi bile mnogo skupe tako da me nema u toj prici. Ako izleti nesto povoljnije ja ti javljam Da nije bio u ponudi prednji tocak od Yamahe XTX 660 ? nije ali ako ga imas ti mi ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan imam od hayabuse prednju ako ti odgovara mada...standardna suzukijeva felna prednja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan imam od hayabuse prednju ako ti odgovara mada...standardna suzukijeva felna prednja to ce pre da mi odgovara nazad ...salim se...koja guma ide na nju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 8, 2010 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan imam od hayabuse prednju ako ti odgovara mada...standardna suzukijeva felna prednja to ce pre da mi odgovara nazad ...salim se...koja guma ide na nju? 120/70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...