Jump to content

Moto Zajednica

Izrada dihtunga

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

imas klimgera u smederevskoj palanci,ko za inat nemam ni jednju njegovu vizitku,ali valjda ce se javiti neko sa foruma iz sm,pal, meni je pravio sve i svasta od dihtunga i extra je odradio..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

Ako si u BG imash u Zemunu radnju Oran2 u Ruskoj ulici. Na netu sam nashao ovaj broj: 011/101-126 ali moguce da se promenio u medjuvremenu (nemam zapisano kod sebe). Radio sam dihtung glave za motor kod njega i zadovoljan sam u potpunosti.

• Svrati ponekad, 378 postova

Ja sam za sebe radio u zemunu ali ima i firma u Mladenovcu 011/8231-407 i 064/2584-664. Nemam broj od ovog iz Zemuna negde sam ga zaturio.

pozdrav

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Imas i u Temerinu firmu koja se bavi izradom raznih vrsta dihtunga. Samo ne znam tacno kako se zove.

Meni pravio za Jaguara i ubio me, ne da me je ubio nego mi je i kevi svasta radio.......mogao sam kupiti 3 originalna, smradina kao on po velicini naplacuje a meru punu sirinu od lanca bregaste jer ovo kao baca sto je uze.......a to sto baca od toga je napravio 3 za Yuga.....

Smradina najobicnija.......

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

Mene je izashao oko 1500din dihtung za glavu za CB400N u Oran2 u Zemunu. Chini mi se da je cena bila 4.5din po cm2. Metalni dihtung oblozen klingeritom (valjda), sa prstenovima, naravno. Pravio mi je po uzorku, a sledeceg dana je bilo gotovo, jer sma doshao pred kraj radnog vremena. Majstor je vrlo fin i korektan. Vozio sam ga jer je ishao u mom smeru i bash smo se fino isprichali. Inache, shalje i brzom poshtom, tako da moze orginal da se poshalje a on posle vrati istim putem.

Sve zavisi odakle si...nisi napisao taj podatak...

• Svrati ponekad, 180 postova

ja sam za dekle pravio sam! kupio sam klingerit na metar , stavio deklu na klingerit, iscrtao oblik, isekao i dobio to sto mi treba! klingerit 1x1.5met kosta smesnih 800din a mozes jedno 50 dihtunga za deklu da napravis :)

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Sinoc bio kod Klingera i nikada vise... jednu cenu kaze preko telefona a kada sam dosao kod njega iz Svilajnca i kada je zavrsio naplatio duplo vise!!! Klasican lopovluk... <_<

• Tužan 1

• Šta reći?, 399 postova

Sinoc bio kod Klingera i nikada vise... jednu cenu kaze preko telefona a kada sam dosao kod njega iz Svilajnca i kada je zavrsio naplatio duplo vise!!! Klasican lopovluk... <_<

plaitis mu onu cenu koju ti je rekao preko telefona...tako je mene jedan lik hteo da zajebe,ali nisam hteo da mu platim tu drugu cenu

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Sto ja volim ove reklame za majstore :) Trebalo bi napraviti temu koje majstore izbegavati...

Vecina stranih foruma ima posebne teme o "majstorima za izbegavanje"!!

plaitis mu onu cenu koju ti je rekao preko telefona...tako je mene jedan lik hteo da zajebe,ali nisam hteo da mu platim tu drugu cenu

...bilo sta bilo sada je gotovo ali znam za ubuduce!!

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

ja sam za dekle pravio sam! kupio sam klingerit na metar , stavio deklu na klingerit, iscrtao oblik, isekao i dobio to sto mi treba! klingerit 1x1.5met kosta smesnih 800din a mozes jedno 50 dihtunga za deklu da napravis :)

A zna li neko gde ima da se kupi klingerit?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja