draza 548 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem karburatore za hondu xl 600 r ili od neceg slicnog sto moze da se ugradi . Ako nekom nesto znaci ima dva karburatora i u oba ide gorivo . Jedan radi do 1/3-ne a posle radi i drugi . Mislim da moze da se ugradi i od nekih drugih modela kod kojih kroz jedan ide gorivo a drugi vazduh . Moze i od xt 600 ili slicno . Ako neko nesto ima nek ponudi . E da imam i jedno pitanje za majstore da ne otvaram drugu temu u garazi . Da li mogu da stavim jedan karburator . Znaci da napravim Y granu znaci 2 u 1 i da stavim jedan koji sve to obavlja . Ima prijatelj novog delorta pa me interesuje . Inace delorto je brizgaljkom ( noviji tip ) i pitanje da li ce da se gasi kad se naglo odvrne gas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko ?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan moze jedan a jel ti to treba za ovu sto prodajes ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ma treba mi za prijatelja . Malo mu zajebavaju karburatori pa oce da prepravi da to bude ekstra . Inace kod svih xl-a zajebavaju ti karburatori jer su naj losije napravljeni . I kod mog prijatelja na suzukiju onom grbavom kako ga zovu od 750 ccm za 4 klipa i kod njega isto zajebavaju . Jebi ga godina proizvodnje i mnogo upotrebe ga zeza . Kako mislis jedan . Mislis da se napravi redicir da iz dva izlaza iz glave spaja u jedan slicno kao Y ( ovo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 10, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan +38765 619 095 BORO on ima i u odlicnom su stanju , od modela pariz dakar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...