Biker Boy 2773 Napisano Septembar 6, 2010 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Suzanu :-\ 1998 god presla je 47300km. Blago je havarisana... imao sam proklizavanje u krivini... izguljena je sa leve strane,fali parce plastike.na cemu je vizir prisrafljen,i udubljen je malo rezervoar sa desne strane... Mehanicki sto se tice promenio sam plocice napred,ulje i filter za ulje,akumulator nov... Kupio sam i lanac bregaste koji nisam stigao da zamenim dacu ga uz motor. I da ... motor nije registrovan . Cena je 1300 evra ... Tel. 061- 6835512 koga jos nesto zanima nek pita slobodno ... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor,licno sam ga vozio,zvuk je neverovatan! steta sto ga prodajes... sve preporuke za motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan osim tih plastika i rezervara jel krivo jos nesto, agregat u kakvom je stanju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Septembar 7, 2010 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan agregat je u ok stanju ,kilometraza je prava... jedino mehanicki treba da se zameni lanac bregaste koji imam i dacu ga uz motor,nisam stigao da ga zamenim... Ne zanimaju me zamene ! 061-6835-512 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the.doctor 4 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se na ovo usrafi oklop od k7? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba833 0 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: pancevo Motocikl: cbr,zx6r,gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako ti se niko nejavi moja ponuda stoji pa se ti javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan osim tih plastika i rezervara jel krivo jos nesto, agregat u kakvom je stanju ? desno crevo za usisnik...Nego druze motor mnogo lep,a kako se desio taj "nemili dogadjaj" ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Septembar 7, 2010 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan osim tih plastika i rezervara jel krivo jos nesto, agregat u kakvom je stanju ? desno crevo za usisnik...Nego druze motor mnogo lep,a kako se desio taj "nemili dogadjaj" ? usisnik imam ceo samo je napukao na nosacu pa sam ga skinuo da mi ne bi ispao... a naleteo sam na sljunak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan ... a naleteo sam na sljunak... Moj covek ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor stvarno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Septembar 10, 2010 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je bash hitno ... zadnja cena 1300 evra !!!!!!!!!!!!!!!!!!! muka kad natera .... :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule 0 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep motor. Znaci potpuno je ispravan samo treba da se ofarba da bi bio u odlicnom stanju?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 11, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan au bre, pa za te pare ljudi prodaju leseve stare 20+ godina! i da mu je masina pola sjebana opet se isplati uzeti! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Septembar 12, 2010 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan u voznom je stanju,samo malo da se ulozi i opet ces dobiti povoljniji motor nego sto kostaju ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Septembar 14, 2010 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule 0 Napisano Septembar 16, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan oces da prodas samo auspuh ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 16, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Oce,oce,i ventil kapice > Ajmo ljudi ko ima malo kinte da ulozhi i lepo ga sredi,slatko ce se navozati garantovano! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 17, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da veruje... pa zar je tolika muka da moras da ga dajes za ove pare....tuga... Ako se organizujem za pare uzimam ga.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Septembar 17, 2010 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan oces da prodas samo auspuh ;D ocu,ako ces da kupis i motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan odgovori na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2773 Napisano Septembar 19, 2010 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat ... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...