Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju motor iz naslova, godina 1994, presla 30049 km. Motor je na moje ime, registrovan do marta 2011 godine. Od servisa je uradjeno: - zamena ulja i filtera - kompletan servis prednje viljuske (provera geometrije, sipano ulje, promenjen lezaj glave volana) - zamenjen regler - servisiran karburator - nova zadnja guma (Michelin Anakee, prednja ima saru, ali je ispucala, pa bi je trebalo zameniti, mada nemam probleme sa njom, isto Anakee) Desna strana oklopa je farbana od prethodnog vlasnika, te nema nalepnicu na njoj. Poslednji servis bio u Profimoto, kaze majstor-Joca da je motor sasvim korektan. Sve na motoru je u funkciji. Uz motor ide Givi Micro2 kofer. Cena 1.600e, kontakt telefon 064/117-56-86 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan pa gde sad kad si je sredio.... morao sam ovo da napisem posto to uvek neko napise rekoh ti ja da je jedan ktm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Sta da se radi, tako je ispalo... Ma kakav ktm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 10, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za Suzuki Burgman 400 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 12, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan ... a razmisljam i o nekom cruiseru... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovaj oglas pa da bude svima dobro,covek bi da se vrati enduru http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60309.0 Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 13, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Video ga danas uzivo.. nije radio fotosop.. Lep primerak stvarno..ne provozah ga..cisto da vidim razliku.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 17, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Cena za kes podlozna dogovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laban 1 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali te zanima suzuki gsxr, srad 1997, 600. plavo-beli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 19, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, suvise sam ja glomazan za taj motor, hvala na ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Septembar 20, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Da li Vas zanima mozda zamena za Yahamu Virago 535 '92god? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=23446&catid=13&Itemid=62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Davoreski 5 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Ja nudim Hondu cbr 900rr u zamenu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=60936.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 22, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Ne odgovara mi, hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 25, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Zbog iskrsle prilike, cena ide dole na fiksnih 1300 evra do 1. oktobra, posle toga se vraca na staru vrednost! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 27, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, hvala svima na interesovanju, novom vlasniku puuuuno bezbriznih kilometara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...