srbac 2453 Napisano Octobar 3, 2010 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan KTM exc 125 nije za takvu vožnju, ima jako kratke brzine i silovito poteže tako da prosto sa njim se ne možeš voziti (vozikati ) kao sa kruzerom ili ide ili se guši, davi, prdi, dimi... Moj ti je savet da lepo probaš voziti taj KTM, pa RS, pa TDR...TS...DT... pa ćeš onda razumeti o čemu mi pričamo. Skoro sam vozio DT 125, 87 god i bio prijatno iznenedjen kako lepo poteže a to je uglavnom isti agegat kao od TDR,TZRa.ETO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto za tebe i prestani da kukaš. Dogovori se sa čovekom i počni da voziš. Dogodine uzmi nešto kao tzr, pa vidi gde si ti u moto svetu. Srećno. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61449.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroPsycho 0 Napisano Octobar 5, 2010 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad sam razumeo... nemogu da uzimam motor od 200 kubika a1 je do 125... za a1 moram jos da sacekam jos samo 9 meseca izdrzacu nekako... meni treba prvo motor da osetim kako poteze kakvu snagu ima zato sto mora da se radi na polaganju neka osmica... mozda uzmem tdr 125 ili apriliu rs 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...