Miloš A 2021 Napisano Septembar 3, 2010 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim: uradio sam novo sedište za Kawu ER-6, kod Bobana. Slike pre i posle su u nastavku. Ja sam srećan, a moja suvozačica još više: najzad možemo da se bez muke vozimo zajedno! Ne znam šta je Kawasaki mislio kada je na inače odličan motor stavio ono jadno sedište koje je jedna neudobna klupa pod nagibom. Pri svakom kočenju smo se gurali i gnječili o rezervoar. Boban je to sve razmontirao i napravio dva lepo oblikovana mesta za sedenje, sada niko ne klizi i sve je kako treba. Sedište je dizajnirano prema motoru i zaista pedantno urađeno. Moj topli savet kolegama - bacite fabrička sedišta i trk kod Bobana" Njegova sedišta su kvalitetnija, udobnija, vožnja je sigurnija, a motori lepši! Evo su slike, prva je originalno sedište... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan pa jedno pet puta ti je lepsi motor sad (da ne preterujem) + udobnost ! Znaci svaka cast :o ako nije tajna koliko izadje jedan ovakav poduhvat ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Septembar 3, 2010 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Fino izgleda, i mene bi zanimalo koliko je kostala ova fotelja Posto se ni ja nemogu bas pohvaliti da mi je extra udobno na GS-u ,sediste vozaca na onom sirem delu je jako strmo pa stalno klizim prema napred a tamo je uzak i na kraju sedim na mudima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan molimo za tel majstora.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Septembar 4, 2010 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se svi raspitujute za cenu sedišta, a cena zavisi od motora, zahteva, materijala (...), najbolje je da se obratite direktno Bobanu, na 060/ 132-3938. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 4, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim: uradio sam novo sedište za Kawu ER-6, kod Bobana. Slike pre i posle su u nastavku. Ja sam srećan, a moja suvozačica još više: najzad možemo da se bez muke vozimo zajedno! Ne znam šta je Kawasaki mislio kada je na inače odličan motor stavio ono jadno sedište koje je jedna neudobna klupa pod nagibom. Pri svakom kočenju smo se gurali i gnječili o rezervoar. Boban je to sve razmontirao i napravio dva lepo oblikovana mesta za sedenje, sada niko ne klizi i sve je kako treba. Sedište je dizajnirano prema motoru i zaista pedantno urađeno. Moj topli savet kolegama - bacite fabrička sedišta i trk kod Bobana" Njegova sedišta su kvalitetnija, udobnija, vožnja je sigurnija, a motori lepši! Evo su slike, prva je originalno sedište... Sta bi onda radili proizvodjaci dodatne opreme za motocikle. ??? Sjediste je bas dobro i ako nije tajna koliko kosta to zadovoljstvo. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je neko prodavao Bagster sediste za ER6 200e Inace ovo je slicno izgledu Bagster sedista i podjednako dobro izgleda, samo je pitanje cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Septembar 5, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan DakleM cena ovoga je? ? :o Linija sedišta već naoko izgleda udobnija, jedino sto bi sitan štep mogao biti i malo sitniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Slucajno sam naisao na ovu temu . Jer u servisi postoji tema sedista. No to sad nije bitni vazno da je Milos zadovovoljan preradom sedista i to mi je drago da sam uspeo da resim njegov problem a i Cecin mora da se slozi sa tim. Svima se zahvaljujem na komentarima i da dodam cena prerade sedista je 8.000 din. Prerada traje dva do tri dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23190 Napisano Septembar 5, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, ti nisi majstor vec umetnik! Ovo sediste prosto zove na voznju... Trenutno je novac problem ali na prolece radim sigurno ovako nesto. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Bobane,svaka cast,tako precizan rad retko se vidja,fenomenalno,bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih svezih radova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 7, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sjediste sa zadnje slike sam probao po dolasku, razlika je nevjerovatna. Svaka cast majstoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lexxar 0 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: KG-BG Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih svezih radova sedista su mi poznata i alal vera majstore , i znam odakle su mi9 poznate sare , sedista skino ja sa neta , tj ima da se poruci, mada eto i mog bajka sledece prolece sa takvi medistem naravno , bice bobanov rad )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...