Kicoo 73 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam kineski Yamasaki YM 50 GYS i zeza me kvacilo. Nece sama rucka da se vrati, nego moram ja rukom da vracam. Podmazao sam sajlu, i radilo je 2-3 dana i opet pocinje da glavi. Da li znate u cemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 3, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je radilo kad si podmazao sajlu probaj da zamenis sajlu ako ni to ne pomaze onda je moguce da su u pitanju opruge u kvacilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je problem u sajli, jer kako si napisao, posle podmazivanja je radila par dana. Moguce da je sajla pocela da puca, tj da se linja, pa da se njeni delovi zaglavljuju u buziru. Moj predlog je da promenish sajlu sjhto pre, da ne pukne na pola voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako izgleda poluga na menjacu gde dolazi sajla, otkaci sajlu na masini pa proveri kako radi sajla, takodje proveri kako radi poluga kvacila na samom menjacu, neki modeli motora imaju oprugu koja vraca polugu koja je mozda pukla ili se otkacila.... Kada otkacis sajlu sa menjaca i probas rukom u oba smera sve ce ti biti jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...