IrwinF 6 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Rodom i srcem u Brčkom-BiH, a na privremenom radu u Zagrebu-CRO Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljam malo kasnije, obaveze zovu, ima jos malo Zagreba, pa povratak kroz Bosnu...B. Luka itd........nadam se da vas nisam izneverio..... Čekaj bolan, jesil kroz Zenicu prošo?? ;D Valja ti odmor, pravo valja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 2, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Najjaci putopis! Ko sto dcNiko rece , znam te po ovoj temi, ali kad da te znam ceo zivot, kapa dole ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kako, kad se opet smoriš i rešiš ponovo sam na Jadran, javi nam opet za svaki slučaj, možda par stotina nas krene sa tobom u haranje Jadranom, jer greota je da ideš sam i ovako čamuješ čekajući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9916 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan ne sećam se da sam toliko puta refrešovao temu u nadi da vidim nešto novo... nisi izneverio ali hoćeš ako ne nastaviš +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 2, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...ebale me Kucajske planine... Nemoj tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Ha,ha...dobro dosao Dzigi,rekoh ti ja pre puta da uhvatis ono malo suncevog sjaja da ti osusi kupaci dok je mokar oko jaja !A ti brez kupaceg poso`,kao brez one stvari u svadbu heheheeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, KRALJU! A što i Vandu nisi poveo?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedj@j 4 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa covece ovo je looodilo od provoda ;D Pratio prethodnu temu al ovaj nastavak je van mojih ocekivanja... a verovatno i tvojih. Hoce biti nastavka, ona dolazi ovamo, ti ides tamo 2. deo? dalje, dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Dalje, dalje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa covece ovo je looodilo od provoda ;D Pratio prethodnu temu al ovaj nastavak je van mojih ocekivanja... a verovatno i tvojih. Hoce biti nastavka, ona dolazi ovamo, ti ides tamo 2. deo? dalje, dalje... Ljudi hvala vam divno se osecam ne mogu vam opisati.....ljubav cveta, planovi se kuju...... Dolazi ona uskoro kod mene u NS........ O kakvoj ljubavi se radi procenite po poruci koje dobijam, a i ja ih saljem...... Mnogo mi nedostajes, trenutno bih na koljenima lizala gume tvoje Suzane iz respakta a onda tebe.................................. AAAAAAAAAAAAAAA........znaci nije mi dooooobroooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako smognem snage probacu da nastavim nocas ostatak, koji dobuse nije ni blizu interesantan kao ovaj dosadasnji deo putopisa....... Jos jednom hvala vam puno.........))))))))) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan I tako sedimo mi u centru Zagreba i pijuckamo rakijicu i blejimo u ljepe Zagrepcanke..... Kum stize sa treninga.... Odlazimo na odlican kebab...odusevio sam se..... I vreme je poci preko Bosne i BL. kuci, stim da u BL. mozda svratim kod prijatelja umetnika koji je bio na likovnoj koloniji kada sam odlazio na Krk..... Zaboravio sam vam reci da mi je telefon 24h pred polazak za Zagreb crkao i da sam ostao bez svih mogucih brojeva, pa tako i Mileta Fazera kod kog sam zeleo jako svratiti na kafu u Pulu pre odlaska za ZG. Srecom ubacio sam i neki krs od Eriksona cisto da mi se nadje ako ostanem bez telefona, sto se pokazalo pametno.....zagrepcani su me zvali na HR. broj, sa njima sam se nasao...a i dobro Touucuter me je cimuo i preko njega sam nasao frenda u BL. koji mi je iznenada na putu ka BL. poslao poruku na HR. broj da me ceka u BL. i dao mi adresu....... Usput sam u koferu slomio nosac navigacije na 3 dela ali stvar sam resio izolir trakom koje sam imao 4....5......debljih i tanjih....... Spakovan krecem put Siska..... Negde kod Sisska stajem da proucim kartu i naidje covek Afrikanac kome sam dao adresi BJ. Bikersa i mozda se javio i cita???????????? Lepo smo se ispricali, bas lepo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoše,dok čitam tvoj putopis kao da sam putovao motorom pored tebe i dokumentovao splet i razvoj događaja! Pratih i drugu temu i mogu samo reći You´re the MAN!!! ;D ;D ;D Vanda ti dala,vode iz bokala! Ajd´ sad nastavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan I relativno brzo stignem u BL. kod prijatelja koji mi velikodusno ostavlja ceo stan i kaze mi da ostanem koliko god hocu.....inace Novosadjanin moj odlican prijatelj koji sed ozenio u BL. I izadjosmo u neki lepi caffe..... Sitacija je krajnje napeta,,,,,, Predvece me odvedose na izlozbu slika......gde upoznah neke nove interesantne ljude.... Tako da upoznah i umetnicku stranu BL. Sutradan oko podneva krecem konacno sa NS. i srecem ovog bajkera i umrem od smeha kada sam ga video ispred autobusa sa cvecem...mahnem mu da ga hotkam i on meni mahne..... Pokidah se od smeha pod kacigom....i krenuh dalje..... Kacige u BL. nisu u modi..... I konacno ulazim u Srbiju....pomalo sivu ali je to ipak moj dom:)))) I kuda??????????? Pa na MISELUK odakle svi putevi vode a i dolaze....... Zatim stizem ispred svoje zgrade...a u crkvi ( Fashion Caffeu ) ekipa koju svi poznajete..BJB. Apostoli itd...... A ja posle 2300 km sedoh i na cuveni BMW koga sam najvise i sretao na Jadranskim drumovima..... Na koncu udjoh u garazu, a dobro Touuciter stize da cuje sve iz prve ruke......to je njegov Bandit.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Za kraj mogu samo da kazem, da sam odusevljem, ljudima koji su me primili kao da me poznaju celi zivot, i sa kojim sam ostvario prijateljtva za do kraja zivota. Toliko divnih ljudi za 23 dana je prosto nemoguce sresti. U Omislju na Krku me djudi dozivljavaju kao svog i naredili su mi da se vratim kada god hocu, jako im je bilo zao sto odlazim.......o Vendici da ni ne govorim.... Vise puta su mi ljudi prilazili i zeleli da se upoznaju samnom zato sto su videli odakle sam, inace na otoku nisam video ni jednu jedinu registraciju iz Srbije...bukavlno......niko me nije ni popreko pogledao i svi su me primili iskreno i otvorenog srca.......mnogo puta sam bio u situacijama da sam se ponosio odakle sam dosao i zato sto sam dobio jos jednu potvrdu sa svuda ima dobrih ljudi, ali svuda i da su manje vise svi dobri i iskreni...... Tako da o Hrvatskoj, toplom prijemu, iskrenosti...pomalo i nostalgiji i zalom za nekim vremenima...nema smisla pricati..... Jednom recju PREDIVNO i BRAVO za sve koje ste videli na ovim fotkama...... Sto se tice motocikla mogu da kazem da me je bez greske sluzio, i samo mi je crkla sijalica u zmigavcu, a na Touccuterovo pitanje kako me konj sluzi sam mu odgovorio da me je zarulja prednjeg zmigavca izdala i da mi nadje nekog ovlastenog servisera moze i u Italiji da mi to posteno srede.........Touucuter je umro od smeha kada je procitao poruku....... Mogu jos da dodam, da me na putu niko nije isekao, spustao mi rampu, izletao.......i da dok sam vozio po Hr. tamo gde se auto ukljucuje i sece bajk, cak i ako ima vremena da to ucini on to nece uciniti i sacekace obavezno da motociklista prodje, i to je jedna kultura koja ovde na zalost ne postoji, i zato nas i ubijaju kao glinene golubove......u Bosni je vec mnogo opasnije........ali. to svi znamo...... A sebi sam jos jednom pokazao da znam da zivim, jer ovo su bili jedni od mojih nalepse provedenih trenutaka u mom zivotu....a fala bogu bice ih jos!!!!!! Jos jednom hvala svima sto ste me podrzali, i veoma vam se svima zahvaljujem....... I za kraj ZIVEO BJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 3, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast Dzigi care,imash malo pivo na misheluku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Septembar 3, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi nedostajes, trenutno bih na koljenima lizala gume tvoje Suzane iz respakta a onda tebe.................................. Zeni ti to i pitaj jel ima sestru mladju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Dzigi. Kada ce svadba da dodjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi nedostajes, trenutno bih na koljenima lizala gume tvoje Suzane iz respakta a onda tebe.................................. Jel ti to imas Anakee?? Onda je jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Žeeeniiii nam se Džigota, žeeenom zvanom Vandica sa Jadraaana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan WIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dzigi, jos jednom, svaka ti cast na hrabrosti da odes sam tamo, gde mi bas i ne idemo, i na spisateljskim sposobnostima i zelji da to sve podelis sa nama! Na Krku sam proveo veliki deo svog zivota i bas mi je lepo gledati ove slike! Hvala ti i za to! Sledece godine idem i ja! ;D DZIGI MAJSTORE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti je muško kad se zaljubi, pa gori ste od nas žena, ovo mogu da potpišem ;D Pozdravi druga Aleksandra TOUCUTTERA 71, (btw kolege smo radimo zajedno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan E to je avantura. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Kvarner je divota! Svaka čast i tebi i tvojoj dragoj i tvojim domaćinima! Strava putopis! Uživao sam za sve pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Septembar 3, 2010 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, interesantno, predivne slike Džigi, postao si legenda BJB-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...