BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U Julu i Avgustu imao sam prilike da se provozam po alpima. Jedna od etapa je bila na " Penser Joch ", a posto film govori vise nego 1000 reci..... ;D Motor : R1200GS Kamera : Contour HD ( 1920 x 1080 ) full HD Evo kratkog snimka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Septembar 1, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se ucita video punog kvaliteta pa da uzivam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 1, 2010 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se ucita video punog kvaliteta pa da uzivam Klikni 2 puta na video i odmah se otvara stranica youtuba, posle toga promeni u donjem desnom cosku na 1080p i uzivaj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Septembar 1, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan to i cekam da mi ucita spor net Evo gotovo je idem da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Septembar 1, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel onaj biciklista ide istom brzinom kao motori? Izgleda kao da voze u istoj ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Septembar 14, 2010 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam strasno lenj da postavljam slike, evo jos jedan film sa slikama: Mislim da ce cak neko sa ovog foruma da se prepozna na jednoj ili drugoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...