markovisacki 1446 Napisano Septembar 1, 2010 Marko, 234 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan SMK Klasik zvanično najavljuje trku klasicnih motocikala, u Nedelju 05.09.2010. na Vršačkom aerodromu. Treca otvorena kruzna trka sampionata Memorijal Nenada Nese Draskovica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 3, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Septembar 4, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam da cu i ja biti dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni uspesno odrzana trka i predivno druzenje sa veteranima markovisacki osvojio trece mesto u klasi ( mislim da je najmasovnija klasa ) A nas favorit ( inace frontmen Vrsackog off roada ) na svojoj prvoj trci u klasi osvojio PETO mesto, po meni veliki uspeh za prvu trku jos nedovrsenog motora i neutreniranog vozaca, a i njegovi sponzori su ga slabo motivisali ( samo sa jednom pljeskavicom - da je bilo dve, tri, sigurno bi i rezultat bio bolji ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 6, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Frontmen off roada u akciji I pred sam start trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 6, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mi dobrano okasnili. Pogledali zadnja 4 kruga pretposlednje klase gde je pobedio onaj opasni Z1000 i ispratili s respektom gospodu prikoličare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1446 Napisano Septembar 6, 2010 Marko, 234 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si zagledao onaj z900 i moj Jeb's ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...