napalm 0 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: ZA Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je regler za yamahu virago 250, 1996 god, moze i polovan, da li znate gde mogu da nadjem ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Avgust 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znamo...kod Joške u Temerinu Pošalji mu pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
napalm 0 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: ZA Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam ga kontaktirao i sve mi odgovara samo je problem ugradnja obzirom da sam iz Zajecara...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Avgust 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dobar auto-električar može da spoji tih 5+2 žice, lepo zakrimpuje papučice i podesi 14V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
napalm 0 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: ZA Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ovi moji lokalni experti za toliko znaju, ako nista ne nadjem narednih dana Joska je resenje, mada da sam siguran da neko moze da to ispovezuje ne bih mnogo razmisljao, novo je novo a covek daje i garanciju+ vidim da mnogi voze njegove reglere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Septembar 2, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Je l' moze i meni Joskin broj telefona na pp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...