Goshke 2786 Napisano Februar 21, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Znam, ali i ovaj je dobar za podmazivanje i ciscenje lanca Razmisljao sam da napravim taj sto dize ceo motor od stare hidraulicne dizalice, al nemam sad vremena tek cu letos moci A ionako sam prodao motorce, pa sad ganjam neku enduracu od 600-650, pa ce da bude i neki stender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda si trebao onu zadnju precku da zavaris po vrhu, da bi mogao da zavuces ruku ispod kad podizes/spustas motor. Kao na mojoj slici ova desno cevka. Ja sam sebi odradio slicno al malo jednostavnije, 5 komada cevki, zavario, probusio rupe gdje mislim da podizem vile, ubacim tu dva duza srafa (stari motor je imao na vilama kao matice bas za odizanje) il dva komada armature i nema vise problema sa podmazivanjem il skidanjem zadnjeg. ja sam napravio isti ovakav sa manjim poboljsanjima.... elem stelovanje sirine je na ovoj zadnjoj cevi tj ulazi cev u cev i naravno saf zateze, a napred gde je kod vas stelovanje kod mene su dva l profila na lezajevima koji se sami podese kad se podigne motor... da i ima tockice isto lezajevi napred da lakse sklizne kad podizes to sve bez icije pomoci.... nemam sliku u kompu ali ako nekog bude zanimalo trazite jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...