Milos#31 0 Napisano April 24, 2007 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Milos Nesic ce voziti trku 29 Aprila na stazi Hungaroring za kup Alpe Adrije.Vozice klasu 125 GP.Ukoliko vam nije jasno kakva je to ozbiljna klasa pojasnicemo vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1376 Napisano April 24, 2007 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pojasnio ili nepojasnio, u svakom sluèaju jedno veliko S R E T N O !!!! Pa nam onda pojasni kako si ih odrao- ako da bog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9561 Napisano April 24, 2007 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Milose pa nam napisi koju rec kako je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 24, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sretno Milose!!!! :kul: Mogao bi nam otvoriti jednu novu temu i napisati koju rijec o klasama u kojima vozis i kako sve to izgleda, sta je sve potrebno, kakva su pravila itd. Pored mene licno, siguran sam da ima gomila ljudi odje koje to zanima :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi ja cu voziti, znamo o kome se radi Inace: a vise informacija (koga interesuje) http://en.wikipedia.org/wiki/Hungaroring Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano April 25, 2007 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Milose srecno!I vrati nam se sa "kantom" iz Madjarske!(peharom naravno) Ako imas informacije ko jos od nasih (i sta) vozi bio bih ti zahvalan da objavis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac_Dingospo 0 Napisano April 26, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evil da nisi danas popodne bio pio na pravcu izmedju pumpe na kosutnjaku i milosevog konaka(ka konaku)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 26, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evil da nisi danas popodne bio pio na pravcu izmedju pumpe na kosutnjaku i milosevog konaka(ka konaku)? Jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evil da nisi danas popodne bio pio na pravcu izmedju pumpe na kosutnjaku i milosevog konaka(ka konaku)? Kako brzo ide kroz krivine mogao si ga i uociti samo na pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Sreæno Miloše i nemoj da te moj kum Veljo Vidiæ nagovori da jurite Maðarice...možda ih stignete,pa vas omaðijaju :heart: i onda ništa od pehara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano April 30, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan Srecno =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos#31 0 Napisano Maj 1, 2007 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je EXTRA.Vikend je bio uzbudljiv.Na drugom treningu za vreme sam imao tezak pad,pao sam na katapult i povredio nogu.Imao sam 7 startnu poziciju,ali svi smo do 4 mesta bili u sekundi,atotinke su samo bile razlicite.Trka je pocela.Imao sam dobar start,vec na prvoj krivini na kocenju dosao sam do 4 cetvrte pozicije,i vec u prvom krugu izbijam na trece mesto.I svo vreme sam bio treci,sve dok dva kruga pred kraj nije crkao motor.Poludeo sam osecao sam se stabilno na motoru,mogao sam da zadrzim tu poziciju do kraja.Jos sam trku vozio sa povredjenom nogom.Ali sada sta je tuje sledeca trka je 13 maja u Hrvatskoj na stazi Grobnik,i nadam se da cu ovoga puta proci super bez padova i kvarova na motociklu i da cu osvojiti pehar.Pozdrav od Milosa Nesica #31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 1, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO MAJSTORE! :fcab: :fcab: :fcab: I pehovi su sastavni dio trka,ali ne sikiraj se,doæi æe sve na svoje mjesto. Je li bilo Maðarica..? :oops: VELIKI POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Milose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 1, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako crce majku mu :? Svaka cast na voznji svakako! :kul: Sledeci put ce biti bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...