pajosk8 1 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da mi proveri cenu za NGK DR9EIX IRIDIUM??? I koja je razlika izmedju iridujumske i obicne??? Hvala..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 30, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Iridijumska je kvalitetnija i bolja ima razlike u bacanju varnice valjda iridijumsaka baca ravnomerno svuda a obicna pravi samo jedan voltin luk nisam siguran bilo je opisano na forumu u jednoj temi mislim da se zvala svecica potrazi tmaoje sve lepo objasnjeno kako radi iridijumska i obocna Cena ti je oko 35e komad tako je bila za yamahu tdr mozda je i skuplja cisto da znas otprilike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Avgust 30, 2010 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan ... imas u Mass Company-u ...inace iridijumska za tdr je sada oko 15e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odg....dali ima negde u NS?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moj u masu uzimao i oko 1500 din je komad. 100din +- ne znam tacno. Trebalo bi da su bolje.... Nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Avgust 31, 2010 Hronični Motociklopata, 7441 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan i rok trajanja je mnogo veci nego kod obicnih svecica, tako da na neki nacin isto te izadje, jednom stavis Iridijumske ili 3x menjas obicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala na odgovorima...znace mi... Pozdrav...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...